Hearty Rise

Autor maverick, Listopad 26, 2014, 07:39:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Jbg, bas bzv... :uf: osecaj “bljak”...

Kad se to malo “slegne”, dobar deo priče,ako se to može nazvati tako, je potraga za novim štapom... To je onako uvek inispirativno... :hi:

tutnja

"Rizik posla" nažalost
Sva ta utrka u lakoći, brzini, krutosti, osjetlivosti, neminovno donosi puno veći rizik od neželjenog krc.. Prenapregnuti su to blankovi, malo "mesa", osjetljivo pri rukovanju..

Svaka čast, kod mene to ne bi izdržalo duže od par ribolova jer dosta "maltretiram" štapove koje koristim, pa se držim "sigurnije" strane. Gubim na osjetljivosti i težini ali odrađuju posao za moje potrebe više nego ok, mada nikad ne reci nikad.. možda dođu i te fine motkice na red za probu..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

Rap

Novi camac,novi motor,stap je vec trebao biti novi

maverick

Da sad je defnitivno na redu obnavljanje pribora  :stripii: Istinu ova vodilica se nije trebala tako olako izvuci iz lezista...i ja stapove maltretiram ali kolicinom ulova, ovaj jadnike se i navadio ponesto ribe jer mi je to allround stap a takvog je tesko naci. Imam i drugih stapova pa cu ih koristiti dok ne nadjem nesto sto mi se svidja...zadnjih dvije godine slabo pratim novitete pa cu se morati malo uhodati u cijelu pricu  :ok: Inače sto se tiče pribora...rukovanja..transporta tu sam dosta pazljiv. Ima li tko iskustva u kupnji gornjeg dijela ovog branda
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Pazim i ja dosta kod transporta, odlaganja i sl. ali u ribolovu ih ne mazim i "čupam" maksimum iz njih, ponekad i malo preko, ima da odrade ono za šta su plaćeni
Nažalost, ovdje još nema maltretiranja količinom ulova.. a kako je krenulo i ne očekujem

Btw. sad se sve više "gura"  Japan u toj klasi, a počeo se žestoko hvaliti i Quantum Smoke spin, zadnja serija..

Garofeeder

Citat: maverick  u Listopad 24, 2020, 04:47:19
Da sad je defnitivno na redu obnavljanje pribora  :stripii: Istinu ova vodilica se nije trebala tako olako izvuci iz lezista...i ja stapove maltretiram ali kolicinom ulova, ovaj jadnike se i navadio ponesto ribe jer mi je to allround stap a takvog je tesko naci. Imam i drugih stapova pa cu ih koristiti dok ne nadjem nesto sto mi se svidja...zadnjih dvije godine slabo pratim novitete pa cu se morati malo uhodati u cijelu pricu  :ok: Inače sto se tiče pribora...rukovanja..transporta tu sam dosta pazljiv. Ima li tko iskustva u kupnji gornjeg dijela ovog branda

A u kurac. Do sada nisam imao srece s trazenjem gornjeg dijela Sylphija (izgubljenog), kupio Zander Force i sad si me isprepadao.

Ako nesto nadjes, napisi.

maverick

Moze jedino preporuka majstora u Osijeku da ga pokrpim pa da klinka ima s čim pecati... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Javio se Kapitalac...tj trgovina gdje je stap kupljen . Novi gornji dio kosta 950 kuna ali ga nemaju vec se moze naruciti. Ali tek kad oni budu narucivali robu za sebe...moze biti mjesec ili dva ali imaju...

Garofeeder

Moram im se ponovo javit za Sylphy.

Garofeeder

Maverick, cimnuo si me svojim postom pa sam se ponovo aktivirao. Nasao vrh za Sylphy kod nekih Rusa na E-bayu, $140 s expres postarinom, vele da ce poslati za 3-4 dana. Ako me ne cepne carina bit ce ok.

tutnja

Teško da će proći bez carine.. pa onda na sve to još pdv..
Vidi koliko ti se to isplati..

Ima na ebayu neki lik iz Litve koji nabavlja robu iz Rusije, nešto malo je skuplji, ali nema carine ni ostalih davanja pošto je Litva eu zona, sve legalno

maverick

Ne znam..ja nekako ni nemam volje vise...trazim nekog majstora da popravi stap pa cu dati maloj koja voli pecati...ima li tko broj od nekog u Os tko se bavi popravkama u zadnje vrijeme...prije je to radio Zule ali i s njim sam odavno izgubio kontakt

Garofeeder

Citat: tutnja  u Studeni 16, 2020, 17:46:54
Teško da će proći bez carine.. pa onda na sve to još pdv..
Vidi koliko ti se to isplati..

Ima na ebayu neki lik iz Litve koji nabavlja robu iz Rusije, nešto malo je skuplji, ali nema carine ni ostalih davanja pošto je Litva eu zona, sve legalno

Bumo videli, rekose slepci. Carine ne bi trebalo biti, PDV kako te dokaci. Uzeo ljetos dobar kedernec od nekog Rusa, proslo bez problema. 140*1,22=$173, novi stap 330 u Kapitalcu.

tutnja

Ne znam koji su sad limiti za carinu, bilo je nešto u stilu sve preko 50€..
S tim, ako ide carina ide po cijeni na računu ili procjeni, kako njima paše. E onda na to dodaju i trošak poštarine, pa neki carinski pregledi, drmrfr, pa na ukupnu sumu opale pdv..

Npr. meni su za neku robu iz kine priznali račun oko 300kn, pa me kačio samo pdv i neki troškovi, blizu 90 kn ukupno..

Garofeeder

Do 150 ojra nema carine (roba+postarina), samo PDV i pedesetak zuna troska carinjenja. Do 22 ojra nema nista.