Hearty Rise

Autor maverick, Listopad 26, 2014, 07:39:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Malo drmnio na suho...extra izgledaju....kolega se ponovio pa cemo valjda imati neke utiske...cijene...dosta solidne...

http://www.angelfieber.com/hearty-rise-zander-force/
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

Ima i blankova ali samo od predator serije 159€, samo da je jos novaca :ok:
dec d vej aj lajk it....

KvacakZu

maverick

Nisam ih do sad primjetio...ali imam plan da nabavim jednog
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

imam predatora 50gr i 70 gr ,ovaj pedeset je za svaku pohvalu :clap2:

maverick

Sjeti me kad se vidimo na vodi da isprobam  :ok:

Darkestrah

super štapovi, za rijeke stvoreni, barem ovi koje sam gledao, brzo ko Bolt i jako u pm...i estetski su za svaku pohvalu, ali i dobra cijena :thumbsup:
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

Sg.Pepper

Evo da napisem koju o hr zander force, uspio sam malo skoknuti do dunava na sat dva, pa ovako stap je deklariran 7-32g i to obavlja bez problema i jakoooo dobro, najteza glava sto sam imao kod sebe je bila nekih 34g i to nosi bez problema, moze i vise al meni nije potrebno pa toga nemam, sto se daljine zabacivanja tice odlicno, 10gramska glava i triger 10 leti u tri krasna, nesto brze i osjetljivije nisam drzao u rukama, uspio sam iscackati jednog smudjarka malo preko kile, tako da je ovjeren na prvom pecanju :toothy9:
Malo sam probao bacati vobler, tek tako da vidim kako se ponasa, i to odradjuje odlicno ssr9, orginal 9, smithwick 13, calypso, i pokoji dok 9cm (sto duboko sto plitko) sve vodi bez muke!
Uspio sam zakaciti panj koji je nezavisno plutao dunavom i to je odradio bez muke, dakle osim pecanja (sto mu je prvobitna namjena) moze se bez problema i u drva sa njim :evil6:
Ukratko stap mi je odlican i odradjuje sve ono sto sam zamislio bez ikakve frke i muke! tezak je 120g pa mozes mahati dva dana i dvije noci bez problema, moja topla preporuka svima koji se dvoume oko kupovine!
dec d vej aj lajk it....

e-deck

Prijatelj imao, ovaj jači 7-32g. Štap je  :headbang: !!! Strašno lagan i osjetljiv. Da se citiram iz onog vremena: "Nevjerojatno osjetljiv, extreman bacač, jigg glave 25g+guma odrađuje kao od šale, odličan za voblere i do 12 cm...obojica jaaako ugodno iznenađeni." Da mogu, odmah bi ga kupio...ali, jednog dana 

Kupljen sa austrijskog web shopa http://www.premium-tackle.com/shop/ruten/leichte-spinnruten/zander-force-serie.html

maverick

Mene u konačnici uvijek zanima osjetljivost u donjoj granici....s koliko malim glavama moze raditi na spagi 10 lb  :ok:

e-deck

Frend inače koristi većinom glave do max. 7-8g i ista stvar sa osjetljivošću a gore je bio PP 15lb. Svestran štap... Najbolje isprobati tko može  :takoje:

Sg.Pepper

Trenutno imam gallant 15lb i najmanja glava sto sam imao kod sebe je bila 8g i to se osjeti lijepo
dec d vej aj lajk it....

miha

može malo o dužinama .....

šajzika

Imas 2 modela . Mal slabiji 6 -26i taj 7 -32 i
oba su 2.51  i ista cijena je u tom webshopu. Ima i preporucena debljina spage al me ubi sad ak se sjecam.
Slabiji je 3 gr laksi od jaceg znaci 121 i 118gra
Audentes fortuna iuvat

Sg.Pepper

Za ovaj sto je imam 7-32 preporucena debljina je 8-18lb a duzina stapa je 8,3ft posto imam st croixa na 8,6ft radna duzina im je potpuno ista jel hr ima kracu drsku
dec d vej aj lajk it....