Hearty Rise

Autor maverick, Listopad 26, 2014, 07:39:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Alen SB

Upravo za to mi treba taj štap. Vobleri i jig do max 18 grama i pokrit če mi veliku večinu mojih ribolova.Za dalje od toga imam Armalite. Meni je štap prelijep, ali ljepota je u očima promatrača. Dobro kažeš,  na našem tržištu nemaš baš neki izbor štapova te klase.

maverick

Odavno nisam sentimentalno vezan za pribor....pitaju me svi koje su vodilice...koje su vodilice...a ja nemam pojma...tko moze da me malo prosvjetli...cisto kad se hvalim po birtiji da ne lupetam gluposti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alen SB

"Fuji K-Series Lowrider prstenovi, s patentiranom značajkom "TANGLE FREE", upotpunjuju ovaj štap." Ovako kažu na Mickeys tackle, prevedeno na Hrvatski. Eto, i sebe sam sada prosvijetlio!

maverick

Kad ja njima ovo pročitam u birtiji nakon par piva ima da svi budemo šokirani ovo tehnologijom  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alen SB

SMT

Citat: maverick  u Prosinac 30, 2018, 22:04:28
Kad ja njima ovo pročitam u birtiji nakon par piva ima da svi budemo šokirani ovo tehnologijom  :stripii: :stripii:

Ako ne zapamtiš, napravi ovako prevod kao ovaj tip... :stripii:

maverick

:stripii: Reci cu...ovo je novi model..nema vodilice

kawasaki

Citat: maverick  u Prosinac 30, 2018, 22:04:28
:oussama-bin-laden:  :stripii:

Moram ja doci to probat...  :pirate:
Brzi od Bolena.

im84

@Kawasaki: probaj. Stvarno dobar štapić. I ovo sto kazu, imamo takav ovdje izbor kakav imamo. U ponudi je to što jest. Za nešto drugo, moramo preko kod komšija.

@ Maverick: sa kojim stapom sad peglas? Zanderom?
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

im84

Toliko te odusevio da si druge prodo  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Pa ono...nije me to bas toliko odusevilo ali je stap dobar...od starih nesto se pohabalo...nesto polomilo tako da pecam samo s njim i lesathom kad idem na dunav  :uf: A ovaj mi je i za jig i za vobler i za muvanje  :stripii:

Dr.Motte

Pozdrav kolege,

prošlo godinu dana od zadnjeg pisanja u ovoj temi pa me zanima pecate li još na Zandera ili možda čak i zandera dvojku?
U potrazi sam za štapom kojim ću moći bacati ali i osjetiti glave od 7-8 grama pa na više. Gornja granica je dovoljno 20g.

U dvojbi sam što kupiti a isto kao i vi nemam gdje probati zandera pa da osjetim i ja tu oštrinu i "sonar" u štapu.

Isprobao sam do sada Tiborona 40-gramca(zeleni), Daiwu Luvias, Magnetic-a 10-32, Hearty Rise Black Force, Xzogu Black Mambu.....i još po nešto u tu svrhu.
Od njih Magnetic najbolje osjeti i najoštriji je pa bih vas molio ako je netko pecao njime i sa Zanderom da napiše koju usporednu rečenicu o osjetilima, snazi, oštrini...znate već što :)

Može i neka sugestija za drugi štap. Recimo da cijena nije bitna.

maverick

Ja jos uvijek lovim samo s njim.....zasto...nemam pojma..
Valjda mi odgovara...u medjuvremenu mi otpala ona zakacka za udicu na kraju ....lovi.....osjeti...i vecinom u tom tvom rasponu...Ako ne nadjes nigdje mozes doci i probati

Dr.Motte

Hvala na odgovoru :hi: ako budem išao za Os svakako se javim za probu. Iako,
I to što si mi rekao je dovoljno da ga kupim :) Lak sam na obaraču kao i puno nas ovdje :)