Uvjerenje o položenom ribičkom ispitu

Autor Okuma, Listopad 31, 2014, 14:08:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Okuma

Ispit sam položio u 6 mjesecu ove godine i čovjek mi kaže da će poslati poštom kući uvjerenje o položenom ispitu krajem 9 mjeseca ,a ja do danas nisam dobio nikakvo uvjerenje. Imam samo uplatnicu da sam platio polaganje i sa tom sam uplatnicom dobio dozvolu za pecanje,pa me zanima u čemu je problem.

Slaven

Baš čudno što ti nije još stiglo, jesi to polago u Hrvatskoj :rofl2:

Mornar Popaj

Ja svoj čeko cca. 9 mjeseci također polago u HR  :crybaby2:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Alija

Citat: Slaven  u Listopad 31, 2014, 14:27:54
Baš čudno što ti nije još stiglo, jesi to polago u Hrvatskoj :rofl2:

...u hrvatskoj samo uplatiš ne treba ni polagati,i dobiješ odmah  :stripii:

marinela

Ja sam čekala četiri mjeseca i još bi da nisam svaki drugi dan zvala ministarstvo u Zagrebu,valjda sam im dosadila pa su mi poslali
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

zvona

Ni ja svoje nisam dobio ni dan danas..da vi niste spomenili nebi ni pomislio na to

Okuma

Ja imam osjećaj  da će to ispasti tako da neće ni poslati uvjerenje nego će reći žao nam je morate ponovo polagati i opet platiti 150 kuna.Biti će red otići kod njih i vidjeti gdje je zapelo.

mlb

ja sam svoje platio i čuo da je tu! valjda ću pokupiti do nove dozvole!  :stripii:

mossi

Meni je Raso sredjivao licencu ... ni licence ni Rase ...  :uf: :nono: :stripii:

Mornar Popaj

Neznam kako je u drugim županijama, ali u mojoj ne možeš izvadit godišnju ribolovnu dozvolu ako nemaš broj uvjerenja o položenom ribičkom ispitu.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

brod_carp

Ja sam svoje uvjerenje podigao u ribičkom savezu, ai tamo sam i "polagao", i podigao nakon 3 mjeseca.

Nakon što sam "položio" sa uplatnicom otišao kupiti dozvolu, u dozvoli pisalo tek položio i broj uplatnice,

silure

Ja na svoje cekao isto jedno 9mj...okrenuo par brojeva da se to "ubrza" inace bi ocito cekao 2god

Juzba

ja sam to polagao prije 30 godina i nisam morao ništa što vi sad morate :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

tole

ja ga isto imam još od 1996 i koliko se sjećam samo sam nešto sitno doplatio na dozvolu, bez nekog čekanja i natezanja :hi:

Juzba

ustvari, nisam ništa polagao nego smo to automatski dobili. tko je stari pecaroš
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.