Profi Blinker kašike

Autor domba, Prosinac 07, 2012, 00:03:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

domba

Koristi li tko? Jako dobra i lovna, nehrđajući čelik, vrhunske vmc troce!  :headbang:

Dibidus

Hunter

odlicna kasika za plitko ili netekuce vodure,trokrake su mi donjele puto tuge (2 x som i to ne prevelik) pa stavljam owner x3...

mossi

Koja je gramaža i veličina tih kašika?
Kojim se brzinom (najsporijom) mogu vući, a da idu u gornjih 50-60cm?

domba

50mm-8gr
65mm-13gr
85mm-22gr
110mm-37gr
Kašike su dosta široke pa ih nije potrebno brzo vući jer propadaju sporije od ostalih, naravno ovisi i o gramaži i veličini

Vlada Tadic

Na pb kasikama su 3x strong udice od ove godine vise nema zezanja. Pre su bile 1x strong
Kasika koju je moguce voditi u 20cm vode. Ako bih morao na stuku samo sa jednom varkom to bi bila PB kasika.
Ja vec dugo pecam na iste placao sam ih papreno ali u zadnje 2 godine ih sam prodajem po razumnim cenama.
Viliams i pb su po meni sam vrh posle njih dolaze ostali.
Na PB kasi sve valja od virble, splitringlova pa nadalje.
Ako je ijedna varka bas pogodjena za stuku to je PB kasika. Jedna i jedina koja se jos uvek pravi u Nemackoj
A i cena od 4e koliko ih ja prodajem u tezini od 22gr mislim da je vise nego prihvatljiva

Hudini

Koliko su debele ove kašike. Mislim na debljinu inoxa

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Sg.Pepper

To mi je br1 za stuke u okolnim barama, jedina mana sto ne lete daleko, i da oko 1mm su debiljine
dec d vej aj lajk it....

dravski pecaros

idrina kašika k-k 8 cm 16 grama po meni nesto najuniverzalnije....leti 30 metara ko od sale a vodiš ju u 30 cm vode

Hudini

petrinjac

Citat: Vlada Tadic  u Ožujak 17, 2014, 22:14:10
Na pb kasikama su 3x strong udice od ove godine vise nema zezanja. Pre su bile 1x strong
Kasika koju je moguce voditi u 20cm vode. Ako bih morao na stuku samo sa jednom varkom to bi bila PB kasika.
Ja vec dugo pecam na iste placao sam ih papreno ali u zadnje 2 godine ih sam prodajem po razumnim cenama.
Viliams i pb su po meni sam vrh posle njih dolaze ostali.
Na PB kasi sve valja od virble, splitringlova pa nadalje.
Ako je ijedna varka bas pogodjena za stuku to je PB kasika. Jedna i jedina koja se jos uvek pravi u Nemackoj
A i cena od 4e koliko ih ja prodajem u tezini od 22gr mislim da je vise nego prihvatljiva

.. podpisujem... :hi:

petrinjac

Kasika koju je moguce voditi u 20cm vode :thumbsup:

borut

Zdravo
Dali  su ove  žičane vrtilice pouzdane ili jih je pametno  zameniti?
Sta mislite  jeli dobro   da se vrtilica  pred  blinkerom  oduzme  pošto več imam jednu  na spoju predveza  sa glavnom strunom ?
Hvala

raso

Ja na kašikam ne koristim vrtilice, samo na leptiru i to duplu :ok: