Cijena ribe..

Autor DIDAPATAK, Studeni 02, 2014, 19:55:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Gledao spomenutu emisiju, prikazali onako naredanih 6-7 komada smuđeva svi lijepi primjerci, a i cijena je povelika.
Al cijena mu je još kud i kamo prihvatljivija od recimo morskih riba, divlja orada 160-200 kn/kg, a smuđ je daleko bolji, ali o ukusima se ne raspravlja  :ok:

dravski pecaros

bolje od alasa kupiti divljaka šarana 5-6 kila za 100-120 kuna nego kilo smuđa....

Kugla

A kod mene niko ne jede fiš i šarana baš ne vole, i ako kupim jednog šarana da sebi kuham fiš nema smisla, kupiti ću onako 2-3 potkove i za svoj gušt skuhati fiš, iako to nije to.

dravski pecaros

ja i tata sam jedemo ribu..šarana od 2-2.5 kg podjelim glavu i trećinu od repa u fiš ostalo spečem. jel vece ni nelovim  :rofl2:

šajzika

Jadan  ti s tim malim saranima
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

maverick

A mi koji pecamo ne razmisljamo puno o tome, ali imam puno poznanika koji vole smuđa...pa si ga priuste mozda jednom godisnje...skupo je to  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

meni žena voli smuđa al ja ga nevolim loviti  :rofl2: pocet cu mjenati šarane za smuđeve  :uf:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

kad uhvatim nest ozbiljno jatit cu se  :stripii:

Juzba

jedan moj bio u dojčlandu sad pa gledao cijene ribe u trgovinama, smuđ najskuplji, 24 eura kg
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

miki9

U šparu na ledu dva komada, jedna nema kilu druga nema pol kile. U Sloveniji jednom gledao u trgovini, 20 eura kila štuke. Sreća pa kod nas nije tako cijenjena.

miha

jel to sve zbučkano zajedno i morska i riječna riba ..... :uf:

majstor

U maloj, nama susjednoj zemlji, je riba skupa zato što su imali mali potok ali im je poplavio Maribor i Ljubljanu jer je palo tri kapi kiše.  :uf: Šala.
U mojej se obitelji radije jede amur nego šaran.  :wave: Smuđa ne ulovim često, a ribu ne kupujem, osim morske.  :baba:

miki9

Citat: miha  u Svibanj 09, 2019, 11:45:04
jel to sve zbučkano zajedno i morska i riječna riba ..... :uf:
Sve zajedno, po natpisu ispada da je ovo neka morska štuka.