D.A.M.

Autor kajman, Listopad 20, 2014, 07:05:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kajman

Malo sam se ponovio  :laughing7:

mozda jos samo ovaj crveni ???? I necu vise :stripii:

Batica

kova

^^
Za matoro zakeralo, ne bi li se "smirio" njemu u chast napravljeno i ovo :

:clap2: :occasion14: :hi:

kajman

:eek:
Izvanredna masina samo za nju treba neki surf stapic-znao sam  :uf:

kawasaki

...e moj Kajmane  :uf:

De nam malo opet pisi o Blastinu i velikim shadovima i glavinjarama  :stripii:
Brzi od Bolena.

kajman

Ja sam ubedjen da blastino i dalje moze sve to sto si naveo .

kawasaki

De nam poslikaj sve te stapove bez celofana tih masu silnih Cdova, a da ne spominjem sve modele xzoga..pa sad d.a.m.  :stripii:

Blastino je stap kojem se lako povija vrh pri laganim glavama i vec pri malim glavinjarama stoga to nije sigurno stap napravljen za tu namjenu.  :uf:
lion vec ima drugu pricu
Brzi od Bolena.

kajman

Citat: kova  u Studeni 07, 2014, 13:30:43
^^
Za matoro zakeralo, ne bi li se "smirio" njemu u chast napravljeno i ovo :

:clap2: :occasion14: :hi:
Pa cu da pocnem da zakeram ako nema vise da se kupi TUF LINE DURACAST  :icon_scratch:

A narocito ako nema vise da se kod Vas kupe "ONI" sedovi..... izem ti shad stap bez tih sedova  :mt1032:

kajman

Propasce mi komplet  :eek:

Alija

Imam malu zamolbu,ako netko zna koliko je koštao svojevremeno - SUMO ROYAL (PIKE) 3m 30-60 g (MX 12 carbon-teleskop) ....zahvaljujem unaprijed !
Ili sad koliko košta ,ako ga ima ....stariji je model pa ne vjerujem da ih još ima !

rj

kum ima somo al 330 cm 80 gr koštali su cc 150 DM
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ossa

@Alija
Ja sam imo sumo royal zander sivi u plisanoj vrecici i tuba cetvrtastog oblika bio je 60-70eura. Isti su kostali i pike i drugi. A green cross power je bio duplo jeftiniji. Pre 7-8god. Kada sam pocinjao varqlicarenje.

Naidju krize, drukcije grize...

rj

sumo o kojem ja pišem kupljen je davno davno...kasnije im je cjena pala
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Alija

Sumo rojal za teži jig je bio oko soma i nešto kuna (somovi su mu i došli glave :icon_biggrin: ) ,a ovo je teleskop kako veliš plišana futrola i plastična kutija ....moš blinkati,postavljati a transportna dužina pristojna !
Kako ću se uskoro rješavati HRPU štapova i rola koje ne koristim godinama,za neke nemam ideju koliko tražiti  :uf:

ossa

Stap koji sam imao je imao navodno sic karike. Struna je sastrugala vrsnu kariku za pet pecanja. Pre toga sam varlicario sa najlonom... Stap nije za dzig.
Naidju krize, drukcije grize...