D.A.M.

Autor kajman, Listopad 20, 2014, 07:05:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kajman

Citat: dravski pecaros  u Studeni 21, 2014, 17:57:43
ja sam krivo shvatio....  :thumbsup:

O.K.  :thumbsup: :thumbsup:

Koji je stap u pitanju a i struna to se vidi  :takoje: a Shad koji je ovim Hybrid Shad-om juce u Dunavu pravio haos je  :toothy9:
A-12 Josip RJ - Deep blue - E8m - Silent anger -  Y- Predator Shad

kajman

Mudriiiiiiiiii --  :icon_biggrin: Sta reci? Brisi prasinu, ja sam veoma prijatno iznenadjen ovom plavom serijom

Dam Calyber spin H 2,74m 42-84gr To treba uzeti i prodrmati a komentari tek posle toga  :takoje:

kajman

Citat: Jožef1  u Studeni 22, 2014, 09:09:31
Posrnuli velikan, trebao bi sjati od sramote  :red-card: sje...je kud i kamo kvlitetniju firmu Silstar  :takoje: Ipak za ovaj DAM-ov štap, (držao ja u ruci) onak na suho  :thumbsup:

Da! Pa kazem interesantan stap sto mu kacis gabaritniji sed sve mu vise prija.
Tester:
Arndt Bünting
[PDF]D.A.M. Hybrid Shad  www.dam.de/img/.../fisch-und-fang-hybrid-shad-test..

Jožef1

Mnoge tkz. renomirane marke, koje su popularne na ovomu forumu, jer to x,y osoba tvrdi da je tako, mogu se baciti u debeli očaj, naspram kajmanovog štapa  :takoje: Mnogima iz očiju viri ljubomora - kupite i uvjerite se, biti ćete ugodno iznenađeni... isto kao štapom koji je konstruirao velemajstor spina gos. Bokor za 65 eura.  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

rj

Citat: kajman  u Studeni 23, 2014, 09:53:01
Citat: dravski pecaros  u Studeni 21, 2014, 17:57:43
ja sam krivo shvatio....  :thumbsup:

O.K.  :thumbsup: :thumbsup:

Koji je stap u pitanju a i struna to se vidi  :takoje: a Shad koji je ovim Hybrid Shad-om juce u Dunavu pravio haos je  :toothy9:
A-12 Josip RJ - Deep blue - E8m - Silent anger -  Y- Predator Shad

prikeeeee... :eek:....šta štuka radi na moj shed  :eek:...dobio si uputstva za držanje shedova ...zašto se ne pridržavaš  :baba: dipovani su posebnim smrdosom koji odbija štuku ...mora da je izhlapio to je zbog neadekvatnog skladištenja  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kajman

Nije skladistenje u pitanju! Sada mi je jasno miris Ti je limitiran :takoje:
Trebalo bi povecati kolicinu. Naime, pet smudjeva su prethodno izgrizli ovaj shad i verovatno kroz te ugrize smanjili kolicinu  :dontknow: Nemam ovde fotke prethodnih ulova niti cu ih stavljati pet smudjeva od 2-3 kilograma poredjano duz stapa da blank lepo navuce miris. E sad, takve fotke nisu primerne za internet ali hladno vreme omogucilo mi je da napravim takvu fotku pritom da sve smudjeve lepo vratim u vodu nepovredjene  :takoje: Kasnije sam presao na manji Shad iz jedne davne serije. Ima kajman ima  :takoje:  :toothy12:

A-10 Josip RJ–
Siehe Tief–10/C-8m-Cold FF Brown clear water D2-Gentle vibrations-Superior Sander lucioperca Shad

Ova desetka je cista desetka za bistro a hladno.  :thumbsup: Sta reci, hvala kolega sedi 10! :clap2:

Pozdrav  :bye: za mog uvazenog kolegu mamijo-zna mamijo znaje ZNA !!!!!  :takoje:

Jožef1

Sve je to lijepo  :ok: ali može li se dobiti na poklon par komada- da se testira i kod nas u baranji na Dunavu ? :icon_scratch:

kajman

Drage volje bih ti poslao ali imam samo po par komada  :dontknow:

Cudo su ovi silikonci na metar - jednostavno dodjes na vodu, snimis velicinu kedera, doba dana, doba godine, temperaturu, kolicinu svetla, uzmes noz, odseces koliko ti treba i gotov posao  :stripii:

He he, a da nisam u tome usamljen /to seckanje na meru/ sam video i od mRVE na Sarulestiju daaavne 2002 godine.  :mt1032:

Jožef1

kajmane, zanimljivo  :icon_scratch:  :mt1032:

kajman

rj

Citat: kajman  u Studeni 24, 2014, 09:31:41
Drage volje bih ti poslao ali imam samo po par komada  :dontknow:

Cudo su ovi silikonci na metar - jednostavno dodjes na vodu, snimis velicinu kedera, doba dana, doba godine, temperaturu, kolicinu svetla, uzmes noz, odseces koliko ti treba i gotov posao  :stripii:

He he, a da nisam u tome usamljen /to seckanje na meru/ sam video i od mRVE na Sarulestiju daaavne 2002 godine.  :mt1032:

ušao si u štos ....slike kasnije ...
jožef Belišće ti nije daleko navrati uvjek se nađe nešta za testiranje..
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Jel moguja klepiti kojega za testiranje?  :sha:

Tema je DAM...OSTALO NA PP ILI U TEMI O RJ SILIKONCIMA

kajman

Paaaaa, mozda je malo off, ali je opet u okviru ove teme. Ovako. Kačim ovog RJ plavca i pitam ga .........Daš ribu? Kaže D.A.M.
e pa  :stripii:

Zloba123

Hahahahahahaha..e ova je dobra :-D
D.A.M hehe.

kajman

Citat: maverick  u Siječanj 14, 2015, 16:31:35
A jbg kad si zadnji kupio hehe

Mislim da kod Arse u Tuzli ima jos jedan DAM HYBRID SHAD stap - stajali su mu rastrkan na gomili  :stripii: