daiwa

Autor dravski pecaros, Studeni 07, 2014, 22:42:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

kawa, zar mora biti baš Daiwa  :icon_scratch: valja malo pogledati www.ribolovnipribor.hr, Sportex Turbo Cat Spin, 2,7m/90-160g cijena 758,00 kn dobar štap  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kawasaki

Citat: Zoran Š.  u Veljača 16, 2015, 19:19:12
Gledam upariti sa certate za jig na Dravi
Onda sigurno Daiwa Tournament spinning rod  :hi:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Citat: Jožef1  u Veljača 16, 2015, 19:27:54
kawa, zar mora biti baš Daiwa  :icon_scratch: valja malo pogledati www.ribolovnipribor.hr, Sportex Turbo Cat Spin, 2,7m/90-160g cijena 758,00 kn dobar štap  :thumbsup:
Treba sa time mahati. Daiwa je 240 gr, a Sportex 350 gr. Vodio sam se sa mnogim stvarima i dosao na ova dva. Medjutim uvjek volim poslusat savjet i taj Sporteks da je laksi sigurno bi usao u uzi krug.

Problem je sto je kod mene som riba od tisucu zabaca..  :hi:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

Citat: Zoran Š.  u Veljača 16, 2015, 17:39:21
kopam sad tjedan dana po Daiwinom katalogu i našao par štapova ali kako sad znat šta uzet kad je toliko odstupanje u deklaraciji težine bacanja. powermesh spin 7-28g i infinity q jiggerspin 8-35 pitanje koliko koji može baciti
ja sam u osijeku neki dan ovaj vidio jako mi stap cini dobar ..nije toliko krut ko octana a opet je jak...dođe 800 kuna ima svakakih gramaza
http://www.formaxstore.com/product/lexa-spinning-2-40m-15-50g-11110-242/9403/

Zoran Š.

Mislim ne bacaju mi se novci bezveze ako uzimem certate uzeo bi i stap od daiwe al zajxxxxi se za 1000kn

rj

tournament serija ti je odlična ...cjenu neznam
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

U tom cjenovnom rangu od oktane tesko da ces naci nesto bolje za dravu...ako imas oktanu , za jig mislim 
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zoran Š.

Imam oktanu i rt za jig, rt ide dalje a gledao sam

turnament ags 290cm -3367,00kn ali posto uzimam certate nema sanse
11917-210 powermesh spin 7-28 – 862,75kn
11816-270 interline 270 15-50 – 910,00kn cisto me zaintregiralo zato sto je interline
11689-276 infinity q jiggerspin8-35 – 945,00kn

kasnije sam mislio uzet ballistic za stap koji sad odaberem a kad sakupim za ags prebaciti na njega certate

kawasaki

Brzi od Bolena.

Jožef1

Bez sumnje kako su Daiwini spin štapovi na samome vrhu spin štapova  :takoje: Dosta je velika razlika u težini štapa..., to se osjeti nakon sat-dva bacanja. Sve najbolje sa Daiwom  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

A ima dobrih ali daleko su od najboljih, pogotovo za nase uvjete gdje se peca dosta na rijekama i nesto na stajacim vodama
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Ajd sta za soma, a da ce drzati Rapalu Dt u struji na Dunavu ili npr W.Warta...
da ima do 240 gr maks..da je 2,7 m... Da je barem neka srednja ili visa klasa...ne visoka...da se ne povija na glavinjaru od 50 gr...da radi jig 80 gr...  :hi: :sha:
Brzi od Bolena.

maverick

Pa da...ajd...sam ja bih digao jig na 90 gr....i da nije skupo jer to ne radim cesto...platim cugu kad isceprkas nesto pametno  :uf:

kawasaki

ok moze i 90 gr. a sta ja znam kontam da je to onda Infinity q 120 gr akcije..230 gr tezine. fuji...1200 kn u kapitalcu... :hi:
mislim da on to sve moze  :ok:
Brzi od Bolena.

maverick

A odem ga pogledati , a najbolje bi bilo da ga kupiš pa zajedno isprobamo  :uf: