daiwa

Autor dravski pecaros, Studeni 07, 2014, 22:42:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Što se tiče Daiwinih cijena...dosta njihovog pribora...pogotovo top modela se moze naci za puno manje novaca kod divus distibutera , a vecina clanova koji imaju takav pribor nabavila je na taj način...znaci puno povoljnije negoli sto su cijene po radnjama...malo krkana  odu u trgovinu i kupe najskuplje za puni gas cijenu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Studeni 09, 2014, 20:23:32
Što se tiče Daiwinih cijena...dosta njihovog pribora...pogotovo top modela se moze naci za puno manje novaca kod divus distibutera , a vecina clanova koji imaju takav pribor nabavila je na taj način...znaci puno povoljnije negoli sto su cijene po radnjama...malo krkana  odu u trgovinu i kupe najskuplje za puni gas cijenu
a di to ti distributeri???

maverick

Mislio sam na švercere....samo sam im dao lijepo ime  :bye: ima ih kod nas..u srbiji...nađe se ...skupu robu preprodaju uvijek isti likovi po forumima  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

a to...ma neb ja nista skupo...malo me zainteresiro onaj stap sto sam naveo za lagane glave i manje varalice...  :icon_salut:

kawasaki

Djeckovi trebao bih pomoc oko kupnje stapa. Razmisljam o kupovini stapa za spin soma za  camac i obala, rijeke nase svagdasnje i jezero Borovik.

E sada izbor sam suzio na Daiwa Infinity q spin 2,7 50-120 i na Daiwa Exceler spin 2,7 m 50-100.

Ima li tko koji od ova dva stapa? Volio bi ih vidjeti i probati prije nego se odlucim za kupnju.  :hi:  :ok:

Brzi od Bolena.

maverick

Infinity sam isprobao...dobar je štap...dosta opak...ne znam samo koliko mi mogao zabaciti recimo vobler s njim...a mislim da ti je dobar izbačaj na takvom mjestu bitan...tu bi mozda trebao gledati i trimetraše

kawasaki

Pa gle slazem se al trometrasa sam imao odlicnog ET spin blade ali necu da robijam fizickom radu. Vobler ce nekad biti problem sigurno, ali glavinjara, kasika i jig pa i neki vibleri poput Mobia i Wigle Warta i sl nebi trebali biti problem s obale, a ovi laksi niti iz camca.  :hi:

Na Boroviku vecinom vobler nula bodova osim u vrijeme mrijesta kedera uz obalu. A tada se netrazi daljina.
Dakle 2,7 m je ok izbor.  :ok:
Puno je ljepse spinati s obale s trometrazem al debalans mi ubija igru gusta.  :hi:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Imao sam Exceler 3 m 40-80
Odlicno je bacao ali slab je za somovske varke. E sad kakav je 2,7 50-100?  :hi:
Brzi od Bolena.

Zoran Š.

jel tko držao  Infinity Q Spinning 2.70m 15-45g kakav je? Gledao po netu e sad da nebi uzeo još jedan sličan oktani 10-40

Zoran Š.

kopam sad tjedan dana po Daiwinom katalogu i našao par štapova ali kako sad znat šta uzet kad je toliko odstupanje u deklaraciji težine bacanja. powermesh spin 7-28g i infinity q jiggerspin 8-35 pitanje koliko koji može baciti

ibro dirka

Kupi oba dva pa probaj...koji ti više paše ostavi a drugi prodaj nekome s foruma u pola cijene.
Sigurno češ nekog obradovati...

kawasaki

Citat: Zoran Š.  u Veljača 16, 2015, 17:39:21
kopam sad tjedan dana po Daiwinom katalogu i našao par štapova ali kako sad znat šta uzet kad je toliko odstupanje u deklaraciji težine bacanja. powermesh spin 7-28g i infinity q jiggerspin 8-35 pitanje koliko koji može baciti
Manje vise ti u opisu stoji za koju je namjenu i radjen i koje je akcije stap. Probaj se voditi po tome ili ovdje napisi za cega bi stap i sta zelis da ima drugacije nego Octana?  :hi:
Brzi od Bolena.

Jožef1

kawa, malo sam popričao s nekolicina spinaša (somaša) preporučuju Exceler. Preporučuju i malo veću gramažu (60-160gr)ako se spina sa obale a dužina je OK  :icon_thumright: ja trenutno imam Ron Thompsonov teleskop (nikada nisam volio teleskope  :uf:) od 3m, tipa ajmo reći nekog "feedera" sa tri puna-promjenjljiva špica, vodilice titanium užasan jak od 250gr., ali se sve regulira sa vrhovima  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kawasaki

Pa kod Infintiy Q je puno veca od 50-120 koje pisu.. Ali kod Excelera nije. Ma to me malo i kopka.  :toothy9:
Brzi od Bolena.

Zoran Š.

Gledam upariti sa certate za jig na Dravi