Spust u Aljmašu

Autor Slaven, Studeni 10, 2014, 13:59:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

Neznam jel bila ova tema kad se onda betoniralo, al nema veze. Pošto sam i ja korisnik navedenog spusta i neki dan baš gledam šta se dešava i meni i drugima. Dosta je jaka struja na samom spustu i stvara dosta problema prilikom spuštanja, a još večih prilikom dizanja čamaca. Da li je moguće da se skupimo i izbetoniramo nekakav bočni zid ili eventualno da se iskipa par kamiona kamena pa da se to složi kad bude nizak vodostaj.
Najveći problem je tu vjerovatno legalnost spomenutog posla. Koliko je to uopće moguće, mislim na ovaj birokratki dio, jel što se tiče tehničkog djela to bi mogli odradit bez problema.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

miha

ništa od toga možeš biti samo kriv .....

maverick

I onda je bila neka kontrola, uvijek je tako kad Drava tiska kao sad...ove godine je to puno češće nego prijašnjih....jedino sto mozes je prilagoditi prikolicu s donjim bočnim stabilizatorom. Znaci kad navlačiš čamac da ti taj zadnji strsi iz vode i treba ti valjak gore....ja sam to radio sam bez ikakve pomoci u pol noci po zimi da ne ugazim u vodu ni centimetra...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Ma nemam ja problema sa dizanjem čamca, isto sve mogu sam odradit bez ugazivanja u vodu, ali bilo bi ljepše i lakše da voda ne teče.
Ma to treba dovest dva tri kamiona kamena tamo iskipat i bjež. Vozača imamo za to odradit :stripii:

šajzika

Citat: Slaven  u Studeni 10, 2014, 16:50:09
. Vozača imamo za to odradit :stripii:

:icon_thumright: :icon_thumright:
rjesi nesto iz radlovca , pod nosom ti je a ja vozim  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

Stepa

Kad smo betonirali spust ja sam odrađivao neke detalje sa Hrvatskim vodam i poslije betoniranja sam pozvan na razgovor o onom kamenju što su ga domaći slagali,nas su prozvali kao smo mogli bez njihovog znanja tako nešto napravit :eek:
ima spust i u kanalu tako da nemoraš koristiti onaj na otvorenoj vodi :bye:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

U kojem kanalu...taj nisam nikad ni vidio...ili je to sad nesto novijeg datuma
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

ahahahhahaa provozaj se pa ošacuj :eek:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

KvacakZu

spust neupotrebljiv nije betoniran

Mudri

Jedino kad opadne voda napraviti nekakav skup i onda prebaciti kamenja sa desne strane sa onog plićaka i napraviti malo zida,
a za Hrv vode,samo da nisu tamo kad radimo,a poslije neka sami miču ako hoće,a neće,,,,treba se samo skupiti dosta ljudi i na brzinu se poslaže zid i gotovo....

TonyC

Spust u bogazu je napravljen !
Jes da je od kamena , al ima puno manji nagib od ovoga kod crkve .

Slaven

Mudri odlična ideja, malo se podružimo, malo radimo :takoje:

baka

Samo čitam i ne mogu vjerovati što pišete, pa ako naslažete kamen ispred zatrpat ćete spust, taložiti će se pijesak i mulj pa će onda biti još većih problema.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Slaven

Di če se taložit, jel na cestu?