Alps štapovi

Autor Retfalački mačak, Prosinac 07, 2012, 18:39:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Isto i ja...

Ovde na forumu sam prvi put čuo za blankove, nigde nisam uspeo da nađem neku informaciju...
       Nema više divljeg bučka. :no:

raso

Meni je interesantno da samo u Hrvatskoj i Srbiji pričaju o ALPS štapovima, a svuda u svijetu ALPS spominju u kontekstu samogradnje štapova i to samo opreme. :sha: :sha: :sha: :sha:
Ukucaš u google ALPS štapovi, a on te vodi na stranice koje prodaju vodilice i haltere. Koliko ja znam, jedina tvrtka koja nudi sve, od blankova, haltera, vodilica, konca, lakova je Pacific bay.

borut

Zdravo
Još uvek trazim stap . Zainteresiran sam bio za xzogu ,ali citam  da bih mogao dobiti mozda adekvatniji stap od alps. Nemam mnogo iskustva  ali posedujem sportex styx b tolerancija do 58 g. Stap strahovito  brz za mene ali ne mogu osjetiti dobro   glave izpod 10 g. Duzine je 270. Sta od alpsa bi bilo  preporucivo  da mogu Bacati manje glave

Hvala

maverick

Probao sam jednog 28 gramca cini mi se...ne sjecam se tocne oznake ali mozes raditi s 6-7 gr s njim......60 gramska zoga...je isto dobar izbor za tu namjenu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

borut

Ima li neko telefonski broj od gospodina beraneka

nodi

evo mog Alpsića

ALPS Bait Spinning
8'0" 10-25lb
220gr
DPtuning

Uzeo ga nema davno pod neki dug, štap me iznenadio svojom brzinom i snagom, stvarno žila od štapa. Meni je u ribolovu 20gr vrh, samo ponekad 30gr pa mi štap više stoji neg što peca, šteta.

evo čisto radi usporedbe debljine blanka i dužine rukohvata sa žogom mastery takođe 10-25lb

balans sa rolom od 280gr

ljuska

imam priliku uzeti potpuno novi alps 2.70  50gr. ne blank nego složeni štap koliko to realno vrijedi novaca i jel se sa njime osjete recimo lakše glave 10-20gr

šajzika

Ja ga dajem za nekih 700 kn (kao nov,alps oprema i sve 5) , 10-50 ali po meni vise 20 70.  Ozbiljan dunavski jig stap.
Sg peper je dosta koristio , vjerujem da ce i on imat koju da kaze
Audentes fortuna iuvat

Sg.Pepper

Ma pepper ga koristi i danas, evo taman neki dan mlatio orase  :stripii:
Opako jaki stap je to, nema veze sa 50g, ako ti treba ozbiljna motka i ne smeta nesto veca tezina (u odnosu na danasnje stapove) uzmi! Ja ga imam dosta dugo, pecao sam godinu dana samo na njim, onda sam nasao stap (blank) koji ima akciju koja mi vise odgovara pa sam ga prestao koristiti!
Sve u svemu ako ti ne smeta sto je malo tezi, uzmi! Ozbiljan i pouzdan u svakom slucaju!
dec d vej aj lajk it....

ljuska

navodno imaju dva različita blanka  2.70 50gr  na jednima je akcija 10-50 a na jednima je oznaka samo 50gr i razlika u boji blanka ovaj što ja gledam je sivi i samo 50gr  mene samo zanima jel se osjete lakše glave a težina samog štapa mi nije bitna jak sam ja momak :stripii:

Sg.Pepper

E ako je sivi onda neznam! To nisam vidio, ja imam bordo i pise samo 50g!
Vidio sam alpsove blankove koje su slagali razni ljudi i bilo je par drugacijih oznaka tezine bacanja!
dec d vej aj lajk it....