home made vobleri

Autor Darko, Prosinac 07, 2012, 20:20:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

pošto znam da ima nekih članova koji su pravili voblere , pa neka napiše postupak i materijale koji su koristili :icon_cheers:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

imamo kolegu na forumu koji radi vrhunske voblere... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

simba

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

tole

evo nešto što je u fazi razvoja...za sljedeću sezonu.

repovi su za sada kakvi se nađu ali i to će nadam se biti riješeno

čikli

ovo je jako zanimljivo svaka ćast

Hunter

kormoran je imao takvu seriju voblera pod nazivom hibryd lures ili tako nesto...nije mi se dopalo nista sto sam probao uglavnom...ovaj debeli napravi tako ,a da mu ne stavis paktu (plivat i radit V brazdu po povrsini),trebao bi biti dojaja za stuku po pliacima!

tole

koji debeli?

dužina drvenog dijela cca 30mm, a debljina 11mm
prvi je sporotonući, drugi tonući a treći plutajući...i nisu namjenjeni štuki ;D
radim to ciljano za dvije tri pozicije na dunavu gdje lovim sa obale. repići su ponabadani bez veze, nemam pojma koji će se pokazat kao dobri, a nemam baš nešto volje sad na dunav da ih provozam.

tole

isprobao ovu kopilad malo jučer na dunavu; nisam baš zadovoljan. jedini koji je koliko-toliko interesantan je ovaj treći po redu, a ova prva dva samo za arhivu :blob6:
...od muke odmah završio ovih pet tonućih, da razbijem razočaranje i da imam šta trgat po Dunavu ovih dana...

r-win

Lijep pozdrav svima na forumu, evo na nagovor jednog zajedničkog kolege sa foruma i mog prijatelja postavit ću slike svojih homemade voblera, ovo je prvi forum uopće, a vjerojatno i jedini koji će imati slike mojih voblera:

R - W I N
length : 80 mm
weight : 6 gr
depth: 0,5 m

maverick

zasluzuju da ih drugi vide  :thumbsup: odlicni uradci  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

r-win

R - W I N  DEEP
lenght: 80 mm
weight: 9 gr
depth : to 3,5 m

tole

Ajde fala bogu da su i tvoji vobleri napokon tu... odlični u svakom pogledu!

r-win

J O C K E R JOINTED
lenght : 80 mm
weight : 13 gr
depth : 1 - 1,5 m