Kapitalne Štuke

Autor šajzika, Studeni 16, 2014, 18:51:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kingluj

Evo i snimka,
Mijo je 2m visok,
obim 65cm...mislim od stuke  :toothy12:

mossi

kingluj

dravski pecaros

svijetski rekord  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

25 kg 140 cm

yopatami1

Da je samo malo veća bila bi
Krokodil

majstor

Miji svaka čast na prihvatu Štuke oooogromne.  :ok: :hi:

davor99

Momci tu če SOA imati posla pola njih je "papke" posakrivalo  :stripii: :stripii:
Vodite ljubav, a ne psa

dravski pecaros

Mornar Popaj

Navodno ima 20 kg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Kazu ulov iz starog Dunava
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

Neki dan mi kolega posalje tu sliku i kaze 30kg! ( nije da vjerujem) Jel to nedavno uhvaceno?
dec d vej aj lajk it....

maverick

I ja sam dobio sliku s informacijom od 30 kg...to nisam napisao jer ce uvijek izazvati neke polemike...a ne znam ni lika ni kilazu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Mislim da je to ona američka štuka...
Evo jedne kapitalne sa Dunava od prije par godina

šajzika

Smithwick je isto neke ogromne lovio ak se dobro sjecam.  Ima slika i videa  al tko ce sad to naci.
Audentes fortuna iuvat

mlb

I meni to nekako ne sliči na friško , sumnjam da bi neko (osim rođe  :icon_biggrin: ) baš bio navečer po ovom vremenu u duksi u čamcu !! Al ko će ga znati!