Kapitalne Štuke

Autor šajzika, Studeni 16, 2014, 18:51:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Kugla

A uuuu kakvi komadi, nevjerojatno!  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Studeni 16, 2014, 20:41:51
Isto kao kod nas  :stripii:
ima i kod nas samo nepricaju kad uhvate ili ju u mrezu uhvate..prosle godine na dravi u nardu 15 kila uhvacena,prije 4-5 godina je u gatu 17 kila uhvacena ja osobno sam jos dok sam u srednju isao u tvrđi vidio prepariranu 18 kila ko sad se sijecam..stariji covijek sa bradom ju pokazivao nekima ja taman prolazio...

maverick

A nedavno je i jedna manja od 11 uhvacena kod nas na Dravi.,..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grga

jedan poznanik mi nedavno priča da je čistio štuku od 24 kg uhvaćenu na dunavu ,da neimenujem ribara čovjeku vjerujem tako da i kod nas ima krokodila.

kockar

Kod nas svakako ima mnogo vise vagi koje mere u librama nego dvocifrenih stuka. :)
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Alija

Citat: kockar  u Studeni 16, 2014, 23:43:56
Kod nas svakako ima mnogo vise vagi koje mere u librama nego dvocifrenih stuka. :)

JBG kad nema opcija LIKE  :clap2: :takoje:  ...i to nije sve,tu su šarani ,a bogami i kečige !
U librama to bolje zvuči ,a indijanci to i popuše  :stripii:

grga

Alija

:..moš se ti mrčiti do mile volje ,ali je kume činjenica da nerjetko imaš fotku ribe sa navednom KILAŽOM ,koja štima u LIBRAMA ...ako znaš šacnuti ribu !
Neki put je to iz neznanja i nije problem,ali oni drugi koji to ciljano odrade (a ima ih ) vrijeđaju sve one koji bi trebali popušiti informaciju  :veryangry:
Eto ja ti rekoh ...šta oću reć  :takoje:

Darkestrah

Citat: grga  u Studeni 17, 2014, 20:43:28
šta oćete to reć  :veryangry:

Da ona od 24 vrlo vjerojatno je imala duplo manje :hello2:

22 libre su 10 kg ako se ne varam :thumbsup:

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

maverick

Aaaaa ne poznate vi grgu.... :stripii: živio od vage jedno vrijeme... :ok:

tole

ma ima krokodila kod nas koliko oćeš, samo rijetki mogu ili bolje reć smiju lovit tamo gdje su krokodili sada......vatano je i ove godine tj u zadnja dva mjeseca primjeraka debelo preko 10 kg samo se  :silence:

Jožef1

Nadam se kako ću biti opet među onim rijetkima  :stripii: :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

bar slikaj da vidimo te nemani  :hi: