Produženje/skračivanje sajli komandi i volana

Autor TonyC, Studeni 17, 2014, 08:26:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Evo da malo reklamiram prijatelja/susjeda !  :toothy12:

Čovjek se bavi sajlama .
Uglavnom je tu riječ o auto programu , ali na moj upit o nautičkim sajlama kaže on zašto ne .
Pa tako mi se sreli neki dan i kaže on meni : Pa nikog mi nešalješ a ja nabavio sve za produženje/skračenje sajli komandi i volana .

Pa evo da ispoštujem čovjeka , kome treba, evo broj mob. : Danijel    091 554 6166

Nadam se uspješnoj suradnji forumaša i mog prijatelja  !    :hi:

mossi

Originalne sajle su skupe kao vrag.  :icon_scratch:
Pretpostavljam da skraćenje ne utiče previše na kvalitet!  :icon_thumright:
Kako izgleda to produživanje sajli?!

TonyC

Objašnjavao mi je al nisam baš ušao u srž problematike .
Navodno reže , rasplete , uplete novu , ubaci produžetak bulžira , upresa .
Možda sam u krivu , al koga zanima detaljnije neka nazove , ako treba natjerat ču ga da se registrira na forum pa nek objašnjava na dugačko i široko !  :stripii:

sajla

pozdrav svima :)
Zovem se Daniel, vlasnik sam malog obrta A-sajla u Josipovcu koji se bavi popravcima i izradom svih vrsta sajli pa tako radimo i dvosmjerne sajle npr.za komande gasa, komande brzina, upravljanje volanom i sl.

Ako se radi o produzivanju sajli tada koristimo isključivo nove buzire sa pripadajučim sajlama, ako se radi o skračivanju možemo iskoristiti postoječi bužir i postoječu sajlu.

Za više informacija stojim na raspolaganju.

Pozz...

sajla

Najčešće mi ljudi donose sajle koje treba popraviti-reparirati, a rijeđe one koje treba produžiti -skratiti.
Uglavnom pukne sajla volana, ili volan odnosno gas-komande imaju veliki otpor kod upravljanja. To se uglavnom događa, kada se ošteti izolacija vanjskog bužira. Na tome mjestu vlaga napravi štetu. Čelične niti na bužiru ishrđaju što za posljedicu ima da na tom mjestu bužir ima manji promjer. Upravo to stvara povečani otpor a ponekad čak da sajla potuno zablokira.
Radi se o dvosmjernim sajlama = aksialnim bužirima , takva mora biti i sajla. Ponekad se koristi i tvrda žica kao jezgra.
Uglavnom, sve imamo na stanju i gotovo sve sajle možemo napraviti.
Za više informacija:
www.a-sajla.hr

Kugla

Malo sam pogledao web stranice i baš su super, sretno u poslu!  :occasion14: