Pronađen čamac

Autor Kugla, Studeni 20, 2014, 18:57:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Danas smo kum i ja otišli pregledati čamac i kučicu i zetekli jedan drveni čamac koji se zabio ispod kučice. Uz dosta napora smo ga uspjeli izvući i privezati za kučicu, pun je vode i pokušali smo izbacati vodu ali sa malim ispolcem je to bila nemoguća misija, zvali i Simbu sa pumpom ali nismo uspjeli izbaciti vodu, evo i fotografije pa molim sve ako netko zna da je nekom nestao čamac ili ga prepozna čiji je da se javi kako bi to riješili i predali ga vlasniku, jer dugo ne može biti tamo udara u moj čamac i bojim se da se ne potopi i otkine sve za čega je vezan sada. Nismo uspjeli ga izvući pa nismo ni vidjeli ima li neke registarske pločice, Sutra je Perek obećao se provozai i pogledati i izvuči ga do Karašice pa ga tamo privezati dok se ne pojavi vlasnik, vjerujem a smo učinili dobro dijelo.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A gle ne znam čiji je valjda će se nači vlasnik, sumnjam da bi mogao uzvodno doploviti  :uf:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Raše nema na forumu, čamac mu plovi po Dravi sam, moglo bi biti posla za Kuglu.  :rofl2: :rofl2:

maverick

Sam treba poklopac i zatrpavanje krece  :stripii:

Kugla

Rašoooooo dođi po čamac

Batica

Ako se nejavi ili nece camac, potopite ga, dve rupe, malo vecih kamena i extra mesto za pecanje.

rj

rješili smo Raši škrinju  :takoje: ja doniram par dasaka za poklopac  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

raso

Kugla

Citat: rj  u Studeni 21, 2014, 07:10:21
rješili smo Raši škrinju  :takoje: ja doniram par dasaka za poklopac  :rofl2:
Znao sam da čamac moramo zadržati da će nači svoga vlasnika  :icon_thumright:

Kugla

Ima li koji dobrovoljac da onaj doplutali čamac odvuće 50 metara dalje u Karašicu, dok se ne javi vlasnik? Ja ne mogu kad mi selva nije u voznom stanju. Žao mi da potone ili otkine sve sa kučice onako natopljen vode, jer ipak je to nečije vlasništvo i vjerojatno sad vlasnik žali za njim.

šajzika

Ispljuskaj i nemas frke. Nece nist pokidat a i vidjet ces registraciju pa mos saznat u kapetaniji ciji je i obavjestit covjeka
Audentes fortuna iuvat

Kugla

ma ne mogu ispljuskati jučer probali i sa pumpom od simbe al do gore je pun i svako malo kako se ljulja što izbacimo odmah dođe druga voda i nikak neide tako da ni ako ima registarske oznake ne mogu ih vidjeti, ovako da se odvuće do obale voda bi koliko toliko iscurila i vidjeli bi jel ima kakve oznake. Ma dobro mi rekao frend javi policiji pa neka se oni hebu sa tim

šajzika

Stanes u svoj camac i izbacujes sa jupolkom van.
Jako puno puta sam tako ispljuskavo.
Za 10ak minuta cjeli camac ispraznis .
A policiju boli kita za taj camac. Nece ga oni ispljuskavat :stripii:

To je od nekog sa karasice camac pa vidi ak znas nekog od tamo pa da se raspita
Audentes fortuna iuvat