1000( TISUČU) SMUÐEVA

Autor maverick, Studeni 24, 2014, 22:45:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Čitam maloprije priču o nekom takmičenju i organizator kaze kako je bilo i par majstora koji su u svojoj karijeri ulovili čak 1000 smuđeva...keru mu njegovu pa to se lovi pod mus u dvije sezone....pogotovo kad kao ove radi sitan smuđ pa se naudarš cifre do mile volje...koliko poznate likova koji su ulovili vise od 1000 smuđeva...ja podosta  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alija

Jel treba stavljati fotke ili onako na brk .... ako je na brk poznam ih i ja dosta,a mogu i fotke staviti  :icon_biggrin:
(btw jel se računa u karijeri ili po sezoni ?? )

maverick

Ma netreba fotke...vec vidim da je to nekom impozantna brojka...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kockar

Hihi, ajmo sad brojati recke.... :toothy12:
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

ossa

Znam tipa koji je u prevodnici maznuo za jedno vece 80 smudjeva od pola do kileipo. I sve odneo u zamrzivac. Za jedno vece ! Kaze da nije mogao vise da peca. Jer je svakog morao da dize na stap oko pet metara uvis. Bilo je to na muvanje. Ns prevodnica, video sam sliku.
Naidju krize, drukcije grize...

Alija

Ossa valjda su to neke faze  :ok:
Kod mene jedan višokoškolovani majstor prvo nije lovio ništa,onda je počeo loviti nešto,kasnije je počeo razvaljivati (edukacija+tehnologija  :icon_biggrin: ) ....a, sad je ribočuvar !
Možda i taj postane ribočuvar  :thumbsup:

Ova sezona će biti -sezona tisuću smuđeva ...jer ih ima milijun ....a, sezona 2018 će opet biti sezona debelih :icon_biggrin:

kockar

Ako cu vec lupati recke, fali mi jako malo do trocifrene kilaze pustenih somova i smudjeva u ovoj sezoni ;)
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Lomnica_city

dus

zanimljiva tema ! svake godine kažem da ću voditi evidenciju izlazaka na vodu !   :no: ali malo sam lijen , poslje pecanja sam umoran za ikakva pisanja   :flasica:   :sleepy2:   pretežno tako bude ! ali nabrojalo bi se tu riba !

rj

bolje da se mjeri u težini ...naprimjer 5-6t ebo komade
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Nemoj o kilama... :uf: a pol tone kad je loša sezona  :stripii:

Alija

BTJ dobro RJ zbori ....ako je 1000 kom ,pa nek su kilaši to je tona .
A gdje su onda kalkulacije sa debelima 2-5 kg  :uf:

maverick

1000 komada je priča za cijelu karijeru...a ne za sezonu... :uf:

rj

2-5 kg nisu debeli  :no: to su normalni  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Alija

Kakvi se sad love,to su jako debeli  :stripii: ...a htjedoh biti u granicama skromnih gabarita!!
Ne love svi baš-baš debele  :ok: