M A V E R I C K

Autor maverick, Studeni 27, 2014, 15:44:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pa malo videa kako radi mali na erie glavi

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Qum je u problemu :) odlicno drugar.
Naidju krize, drukcije grize...

vatrogasac

maverick

Meni je ovo za dušu a kumu je to dodatni poslić... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Ovih komemorativnih par komada posalji na testiranje po nekome. Od kuma jos imam sto cuvam jos iz b.p. Kad smo se videli za stapek onomad.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

11 CM na okrugloj glavi...nesto bio tmuran dan...definitvno cu morati napraviti bolje snimke...ali ajd...da se malo igramo po ovoj kiši

kawasaki

poglavico eto te u novinama  :hi: :red_indian:

Brzi od Bolena.

maverick

:uf: Kamen sam neki zamarao....

Darko

svakog dana u svakom pogledu sve više napreduješ  :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

smudjoslav

...Pecam na svoje shedove vec dve sezone(inace pravim ih od silikona)...E sad iteresuje me posto vidim da je dvodelni kalup,kako izlijete obe strane sa plastisolom tj koja je procedura(tecan je pa mi nije jasno spajanje kalupa)?! Pitam jer se kanim da nabavim plastisol a imam i CNC majstora... :hi:

maverick

Kalup je iz dva dijela...s gornje strane ima prosširenje i plastisol se ulijeva polako...a vadi se rastavljanjem polutki...poslikacu ti ako nisi skužio  :ok:

maverick

Devetka nepunih 7 gr

Jedanestica nepunih 13 gr

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ostala od bizmisa  :stripii: to su one sto je mossi donosio  :ok:

maverick

Varijacije na temu zeleno i dipovano... :stripii: