M A V E R I C K

Autor maverick, Studeni 27, 2014, 15:44:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

MIF

mossi

Citat: maverick  u Prosinac 06, 2014, 19:35:33
Ostala od bizmisa  :stripii: to su one sto je mossi donosio  :ok:

Doneo, ne donosio!  :stripii:
A razne praškove što sam RJ-u nabavio iz NS-a? A?

Jebote, pa ja sam skroz sumnjiv...  :eek: :tongue3: :stripii:

maverick

Znaš koji je osjećaj kad ujutro vidis vodu, odeš kuci...napraviš dekor koji misliš da bi trebalo na tu bistrinu...izađeš s kolegom Zrinkom i upišeš se s 5 smuđeva....neprocjenjivo...4 mala i koji pristojan  :ok:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Svaka cast i na ulovu i na shedovima
Vjerujem da si sada sretan ko malo djete.
Inace koliki je smudj ? Jel mi se cini ili onak od oka 3kg :stripii:
Audentes fortuna iuvat

baka

A vidi Orki razbacanih oko smuđa (dobro,dobro, ima i RJ-a), ali ona bez repa je najbolja!
Hm, znači sad najbolje grizu na te bez repa  :hello2:. E jesam te provalio, možeš ti tu nas valjati, ali ne možeš sakriti na čega idu! :tongue3:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

MIF

maverick

Zadnjih par dana ulove nisam slikao jer sam bio sam u čamcu, bas da netko ne bi rekao nesto slično, a to je i jedini razlog zasto sam odlucio da gume ne prodajem  :stripii: ...danas je bio Zrinko pored mene pa su zato i nastale slike...Orku mi zrinko dao da je pretopim jer mu stuka pregrizla rep  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

jeste jeste dabogme!!!

ziv sam bio uz njega kad je testirao skoro sve svoje dekore i velicine i rade!!!! al doslovce sam bio blizu,kontam da ni zene nam ne  prilaze blize  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

maverick

Za sutra spremna ljubičsto komemorativna  kombinacija  :stripii:

Stepa

Ja sam baš sklon ovim  muzevnim bojama ali ti ćeš me izgleda za.ehabati :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

vatrogasac

Maverick jbt ovaj ljubicasti ko traka na vijencu

umpahpah

to je posljedica druzenja sa Kuglom!!!! sljedeci modeli ce imati kriz sa strane  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

maverick

Ma jok...to smo ja i Ćavo sinoć isprobavali nove boje.... :uf:

umpahpah

oces reci da bi trebaoi imati oblik radijatora ako je cavo bio asistent????

maverick

Ma ne...on je samo miješao.... :toothy12: