Orka Buckler Twister

Autor maverick, Studeni 30, 2014, 10:50:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Sad tek vidio da je orka malo presložila sajt ali i twisterolike varalice...ili ja nisam obraćao pozornost na njih...Buckler u najvecoj velicini 11...moguce da je zanimljiv za moje terene...Lovi li netko  s njim

http://www.orka-jk.com/tvister.php#tabr5
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

probao ja nešto malo....nisam se baš proslavio...

puno mi bolji hammer t10  :ok:

maverick

Koliko su uopce dugački ti nastavci za kačenje na udicu....funkcionirali to...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

Lomnica_city

Mislim da se on ranije zvao Tail, a ovo Buckler ime sad prvi put cujem... U top 3 tvistera (klasicnih) je za jezera, Bovan i Celije zimi daju najvise smudja na njega i Hamera, interesatno oni su i jedina 2 Orka tvistera sa zastitom, koja je prilicno dugacka, i bolja je za duzu udicu, da ne mora da se natakne previse, a da ne ostane labava, jer onda ima i ona svoju vibraciju!
Najlovnija velicina kod nas je 11cm, hvata lepo i na Dunavu, interesantno najvise na vertikalu jer onda moze dzig udica da se zastiti od kacenja o dno, a i pri vertikalisanju o rep tvistera, vrlo sitnu vibru ima jer je rep jako tanak a "visok", mozda pola nijanse sitnija nego Hamerova, u rangu one koju ima Sirena.

koste910

Opaka varalica
Svaka preporuka za nju
Meni uvek u prvoj postavi
Boje Y i R favoriti, mada mi je R najomiljenija.
Nastavci odlično funkcionišu.

raso

Citat: maverick  u Studeni 30, 2014, 10:57:28
Koliko su uopce dugački ti nastavci za kačenje na udicu....funkcionirali to...
Odlična varalica, a i nastavak odlično funkcionira. Moram popuniti zalihe :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

maverick

Nisam ih probao do sad pa ih budem nabavio u svakom slučaju  :ok: