Grabuljaši

Autor maverick, Prosinac 06, 2014, 20:28:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ma ne...neki članovi su udaljeni čisto da imamo mir na forumu...veliko vijeće je tako odlučilo...i mislim da doista imamo mir...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

ma sve ok..nisam bas pratio dogadjanja tih dana.
slazem se za mir...samo naprijed.  :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Naravno...idemo dalje s temom  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šime

Maverick, naš zakon je takav kakav je, mislim da slika nije dovoljna kao dokaz da netko hakla , moralno je ok i treba ga objelodaniti, samo će opstati obilježen kao takav, a sve ostalo je upitno.Budi oprezan sa objavom (vrijedi onda ako imaš barem dva svjedoka koji će to potvrditi ,uz datum, sat , min , mjesto, riba) , e ako nemaš jedno od ovih navedenih činjenica(a nečeš imati ribu na kojoj se može ustanoiviti da je zahaklana)sve propada.stoga pamet u glavu i dupe uza zid. Bolje to onako iz usta u uho i neka se širi neka se zna tko je tko.

MIF

Ma ajde...ako je sranje,neka je..
Daj vise tu sliku....

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Naravno...nek si mu rekao...mada još fotku nisam ni dobio  :sha:

MIF

A kako je krenulo....ni neces..?

maverick

Ne razumijem zašto ti forisraš temu bez veze kad si bio protiv iste  :uf: a sliku ako dobijem...a trebao bih....naravno da cu je objaviti  :ok:

MIF

maverick

Jbg...odi malo na pecanje  :stripii:

MIF

Ma bi ja ..al upalili mi se sinusi,uho i zub...pa  zajebavam posten svijet..    :rofl2: :rofl2:

tole

ne daj se  :red_indian: ...samo te malo ložimo

maverick

A gle...svi moji susreti s grabuljašima su uredno evidentirani u pp Osijek ... :stripii:  pa na vama je malo red

Rajo

Citat: kawasaki  u Prosinac 07, 2014, 11:32:18
ma ono nesto alija prijavio raju sta li vec je bilo  :sha:
nekad je najbolje pravit se malo glup ali treba pazit da takav i ne ostaneš  :thumbsup:
a o ovom drugog nebi trošio slova, bolestan čovjek ...
...ma znaš sve ...  :hi: