Grabuljaši

Autor maverick, Prosinac 06, 2014, 20:28:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

šo mu je da se razbolio  :sha:  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rajo

dva dana sa obale gledao majstore u čamcu ... ima tome jedno 7 godina  :uf: e 7 godina  :BangHead: :BangHead: :BangHead:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rajo

dok je čuvao slike 7 godina :eek:
avet iz prošlosti
nebi više o onima koji nisu sa nama  :violent1:

umpahpah

a ne shvacam zasto nekome ovaj forum sluzi za lijecenje frustracija,kompleksa etc!!!!?''' dajte ljudi ovo je pecaroski forum ajmo o pecanju!!! cemu trovanje ????   

Lomnica_city

Malo je onaj 1 tekst, mora jos 1 gde su naravni svi zimski somovi IZGRABULjANI, JER ON (koji ne peca zimi od pocetka 21.veka) ZNA DA SOM NE JEDE ZIMI, I TACKA!!!
Prosli tekst je morao da baci u zapecak jer smo se nas nekoliko potrudili da mu nacrtamo gomilu razloga zasto i kako moze itekako da jede zimi, a slag na tortu je bio Brusov video gde nas drug iz Cuprije u smudjolovu po velikoj Velikoj Moravi, ledenoj i mutnoj, dobija regularno za usta soma od 4-5kg sto se jasno na snimku vidi, to mu je ubilo prosli tekst pa zato mora novi...

http://www.trofej.info/index.php/vesti/varalica/item/998-ribolov-zimi-varalicarenje-soma

No

:uf: taj tip nema pojma godinama sam lovio i lovim soma na glistu u prvom, drugom, trećem...mjesecu.kad dođe prva visoka mutna voda. jel i to grabuljanje   :sha:

No

:uf:ispričavam se čovjeku što sam napisao da nema pojma.maloprije ukucam njegovo ime na googlu i pročitam nekakva dva teksta o ribolovu koja ne da su ok nego su  :icon_thumright:,svaka čast,ima pojma,međutim ovo što tvrdi da som ne jede zimi jednostavno nije u pravu. :hi:

Ive

Ja bih rekao da je on Šaptač Somovima  :laughing7:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!