Ugovor o jedinstvenoj ribolovnici za 2015-2016 godinu

Autor raso, Prosinac 04, 2014, 19:33:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

grgech

dravski pecaros

bez jedinstvene dozvole za nivo cijele zupanije nema tu sreće...neke vode tipa josava,borovik i to ok zastititi ali ostalo i onako niko nemoze kontrolirati

Darko

Hvale vrijedan potez koji će nadam se zaživit i ubuduće  :icon_thumright:
Park prirode Kopački rit nema veze sa ovim potpisanim sporazumom ( ugovorom ) i za njega treba njihova ribolovnica , znači Dunav i kanali po baranji koji spadaju pod PP Kopački rit - njihova dozvola 
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

tole

jedinstvena dozvola će se odnositi samo na Dravu i Dunav, znači....zšrd Osijek, Baranje, Valpova i Donji Miholjac mogu sa jednom dozvolom pecati na Dravi i Dunavu izuzev Kopačkog rita i to je to, ostalo ostaje isto kao i do sada :ok:

Miro

Citat: Darko  u Prosinac 07, 2014, 19:52:15
Hvale vrijedan potez koji će nadam se zaživit i ubuduće  :icon_thumright:
Park prirode Kopački rit nema veze sa ovim potpisanim sporazumom ( ugovorom ) i za njega treba njihova ribolovnica , znači Dunav i kanali po baranji koji spadaju pod PP Kopački rit - njihova dozvola

Naravno, Kopački rit ne bih ni pomislio ALI recimo voda u Bilju po tome nije uključena u sporazum (valjda) iako neki tvrde da je pošto je ribolovno društvo iz Baranje također potpisnik sporazuma, a radi su o kvalitetnoj vodi koja je toliko blizu nama iz Osijeka, bliže od ostalih potpisnika Valpovo, Donji Miholjac.
Dakle barem meni koji pecam sa obale ništa posebno, posebno jer se potpisuje na godinu dana pa su mogli proširiti na stajačice potpisnika sporazuma.

tole

Pa kupi dozvolu u Baranji i pecaj cijelu sezonu na staroj Dravi  :toothy12:...
.....o zatvorenim vodama koliko ja znam, nikada nije bilo ni riječi...one će sve vjerovatno vrlo brzo u neki oblik komercijalizacije (barem one koje nečemu vrijede) tako da  :thefinger:

dravski pecaros

ja opet tvrdim da sem malog broja ribolovaca ovo nista nije napredak....pa evo primjera ko ima u osijeku kartu ima pravo drave pecati od gata do usca to je sigurno 60 km drave...i dunav nizvodno od usca do dalja ili di vec...i koliki upce broj ribolovaca ide te sve terene obici...
ovo za bolje mi nije jasno osijek financiro uređenje za svijetsko prvenstvo a sad nemaju pravo pecati.... :uf:

Miro

Citat: dravski pecaros  u Prosinac 07, 2014, 20:09:29
ja opet tvrdim da sem malog broja ribolovaca ovo nista nije napredak....pa evo primjera ko ima u osijeku kartu ima pravo drave pecati od gata do usca to je sigurno 60 km drave...i dunav nizvodno od usca do dalja ili di vec...i koliki upce broj ribolovaca ide te sve terene obici...
ovo za bolje mi nije jasno osijek financiro uređenje za svijetsko prvenstvo a sad nemaju pravo pecati.... :uf:

Tako je Dravski..upravo tako, ništa se tu ne mijenja.
Možda OK ako imaš čamac pa imaš...u biti ne znam što imaš, a na sav glas viču ´jedinstvena dozvola!´  ´pecanje i u tuđem dvorištu´.. .bez veze!

maverick

A da ...i do sad sam s istom ribolovnicom lovio nzivodno na Dunavu od ušća...mada nama koji idemo čamcem ove je bitna razlika...jbg..ja na primjer nisam smio pecati s preke obale na Dravi kod mene...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

sve se svodi na probleme oko financija, tj konkretno poribljavanja,održavanja i čuvanja voda kojima gospodari pojedina zajednica i dok ne bude jedinstvena, županiska zajednica nema ništa ni od zajedničkih dozvola a to će se dogoditi nikada....budimo zadovoljni i sa ovom i neka se to održi i za ubuduće a ne samo u 2015. a jednog dana ko zna....svašta je u ovoj državi moguće......

miha

prije kada vadiš dozvolu vadiš u belišću nemožeš na repine u podgajce i črnkovce sada možeš ....jel to nije bila sramota na jednoj vodi sto dozvola ....

dravski pecaros

Citat: miha  u Prosinac 07, 2014, 20:27:23
prije kada vadiš dozvolu vadiš u belišću nemožeš na repine u podgajce i črnkovce sada možeš ....jel to nije bila sramota na jednoj vodi sto dozvola ....
ma slazem se da ima pomaka..ali zasto nebi imali i staru dravu podgajci i miholjac???to mene smeta..jako veliki broj ribica nepeca na dravi i dunavu..pricam opcenito a ne ekipu sa foruma...

maverick

Tu si u pravu...ali idu u nekom smjeru koji nije loš...s obzirom na godine iza nas ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ja jos i odem i ako sam uhvati rezim domaće je najisplativije i toga se držim...mene na karašici godišnje dozvola,prihrana i potrošni matrijal dođu 1000 kuna a uhvatim ribe i više nego dosta... :hi:

miha

Citat: dravski pecaros  u Prosinac 07, 2014, 21:14:52
ja jos i odem i ako sam uhvati rezim domaće je najisplativije i toga se držim...mene na karašici godišnje dozvola,prihrana i potrošni matrijal dođu 1000 kuna a uhvatim ribe i više nego dosta... :hi:
vrlo brzo če se sve pokazati ...tako da uvijek sljedi neko ALI ....