Ugovor o jedinstvenoj ribolovnici za 2015-2016 godinu

Autor raso, Prosinac 04, 2014, 19:33:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kobac

Citat: miha  u Siječanj 24, 2016, 13:28:32
dali se to kod "organa reda" osijeća neki strah ili sumnja .... :stripii:

Strah , da ali od toga da će rasprodali sve živo pa ćemo u svom domu još malo biti najamna snaga, a sve pod krinkom da se mora prodati zbog EU i slične gluposti
Kakva privatizacija, kakve gluposti, tko ima novce da to kupi, netko tko je legalno stekao kule i gradove kao i većinu stvari "za"  i poslije rata...ufufuf...bolje da se ne sekiraj....

pajdo77

Ma ne sekirajte se,eto ja imam love dok sam živ,ako sutra mislim riknit :stripii:

perovski

Jel istina da je danas dogovoren reciprocitet između Valpova i Osijeka?

grgech

hm, kad se kaže hrvatske vode, misli se na državnu tvrtku, ne na vode kao takve...

Slaven

dravski pecaros

Citat: perovski  u Siječanj 28, 2016, 20:08:10
Jel istina da je danas dogovoren reciprocitet između Valpova i Osijeka?
da potvrđeno mi prije pola sata...nešto barem pametno

miha

ništa novo to je bilo oduvijek ...nastavili di su stali ....zašto nisu sa baranjom ostali u reprocitetu ..... :006:.... :baba:.... :red-card:

dravski pecaros

je ali do prije 2 tjedna je izgledalo da ce biti podjele...ovako je sve po starom i ja osobno zadovoljan ni neobiđem sve vode di imam pravo pecati... :hi:

Slaven

miha

u utorak 2.2. u bistrincima je održana godišnja skupština tog ribolovnog društva ...bio prisutan predsjednik hrvatskog ribičkog saveza i ostali visokodužnosnici ...jedan od zaključaka skupštine je ...dogovoren reprocitet od miholjca do vukovarsko srijemske županije ..drava i dunav ...i baranjski dio dunava do parka prirode kopački rit ....cijena 500 kuna ..... :sha:

Slaven

Nije sija nego vrat, a sta mislite od tog reciprociteta kud ce novci, dug se mora isplatit i gotovo  :takoje:

DIDAPATAK

Citat: miha  u Veljača 04, 2016, 08:34:50
u utorak 2.2. u bistrincima je održana godišnja skupština tog ribolovnog društva ...bio prisutan predsjednik hrvatskog ribičkog saveza i ostali visokodužnosnici ...jedan od zaključaka skupštine je ...dogovoren reprocitet od miholjca do vukovarsko srijemske županije ..drava i dunav ...i baranjski dio dunava do parka prirode kopački rit ....cijena 500 kuna ..... :sha:

..i koliko još za ritski dio Dunava  :sha:
.. :baba:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK