Ugovor o jedinstvenoj ribolovnici za 2015-2016 godinu

Autor raso, Prosinac 04, 2014, 19:33:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

peugeot

nije se ništa promjenilo od 01.03 do 31.05 je lovostaj

šajzika

Audentes fortuna iuvat

peugeot

ali naravno lovosraj štuke počinje 01.02

kobac

Potpredsjednik hrvatske vlade i čelnik Mosta Božo Petrov za Hinu govori o prvim potezima nove vlade, o tome tko je bio teži pregovarač Tomislav Karamarko ili Tihomir Orešković, o 'nezadovoljnoj trojci' u vlastitim redovima, a komentira i svojedobnu neodlučnost ministra poljoprivrede Davora Romića glede moguće privatizacije Hrvatskih voda te otkriva do kada će mu supruga s djecom još ostati u Metkoviću.

eto lijepe najave???

miha

dali se to kod "organa reda" osijeća neki strah ili sumnja .... :stripii:

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

Slaven

Pod krinkom reformi uzeće nam u prvoj rundi ceste i vode, kasnije će ić šume u nekakvom obliku+ obradivu zemlju, to je već počelo.

Rap

maverick

Manite se politike...otici ce u krivom smjeru, a sto se tice voda...bolje da ih privatiziraju nego da svaki seljober u udruzi misli  da je voda njegova...bar je to moje misljenje...mada...znajuci do sadasnji rad nasih tijela ...mislim da od ovog svega nece biti bas nista
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Citat: maverick  u Siječanj 24, 2016, 14:23:37
Manite se politike...otici ce u krivom smjeru, a sto se tice voda...bolje da ih privatiziraju nego da svaki seljober u udruzi misli  da je voda njegova...bar je to moje misljenje...mada...znajuci do sadasnji rad nasih tijela ...mislim da od ovog svega nece biti bas nista
eto,uzeo mi sve riječi iz usta,samo tvoje riječi imaju težinu i ljudi shvačaju to nekako s ozbiljnošću:) a ja bi samo trkeljio bez veze,sve treba privatizirat SVE,narod samo radi za uhljebe i te državne kvazi firme.

maverick

Da..vidi uvijek sam radio u privatnoj firmi i svaki gazda je prica za sebe..hebe me i plati ,ako nam se svidja taj odnos ja radim i dalje a on placa...ali kad od te moje place daju placu stotinama uhljeba i ja dodjem tamo a i oni me hebu e onda popizdim...Dajem novce ili sam davao za ribolovnicu da moj predsjednik moze ukrasti dnevnicu na konto ribocuvarskog posla pa s tim novcem kupi gorivo da bi mrezario kad je poplava e ne ces razbojnice...dobices po lampi kad se sretnemo pa se tuzakaj do mile volje...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Ja za ribolovnicu novce iz principa nedajem...zna se po imenu i prezimenu ko je tu kod mene godinama devastirao riblji fond(smuđ som) a sad plaču da nema ribe.
Zato citiram svog dobrog prijatelja" ulovi koliko ti treba  inače ja bacim bombicu pa više niko neće lovit"

bb

Rekao sam sebi da se više s tim neću nervirat i neću,pecam di hoću i uživam,i boli me briga za sve ostalo di tko šta kako šta samo nek me puste na miru,i ja ću njih.

Hudini

bb