Ugovor o jedinstvenoj ribolovnici za 2015-2016 godinu

Autor raso, Prosinac 04, 2014, 19:33:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

da politika nije pozvala sve aktere za stol nebi došlo ni do ovg dogovora ,pojedinci koji su bili najljuči protivnici jedinstvene dozvole ,kasnije su za medije dizali sebe kao najzaslužnije za ovaj projekt...ideja i zahtjevi o jedinstvenoj dozvoli dolazio je od malih ribiča i mislim da je velika stvar što je to prošlo trebalo je puno vremena za proči ali desilo se ,ipak neko čita i sluša šta mali pecaroši govor...

miha

ovo sada je prošlo i tu se više ništa ne može učiniti ...ali kako Šime kaže, na stolu i u izradi je novi zakon o slatkovodnom ribarstvu i tu bi se trebalo uključiti i nešto pametno predložiti i promjeniti...

KoDar

Da, priznajem, ipak se nešto pokrenulo. Istinabog, malim koracima, ali se kreće. :takoje:

KoDar

Citat: šime  u Prosinac 14, 2014, 21:37:06
Eto još bolje, ma ima i tome riješenje . Osnovali smo još jedno ribolovno društvo.iI to društvo razmišlja o odricanju onog dijela cijene ribolovnice koja ostaje društvu (160 kn ), da olakšamo sukladno vremenu i situaciji u kojoj se svi zajedno nalazimo, svim novim članovima. Moramo samo provjeriti kako to izvesti (kako to pravno izvesti a da nas ne izbace iz zajednice)
Jel na Filipovici?

Kugla

Citat: miha  u Prosinac 15, 2014, 08:44:43
da politika nije pozvala sve aktere za stol nebi došlo ni do ovg dogovora ,pojedinci koji su bili najljuči protivnici jedinstvene dozvole ,kasnije su za medije dizali sebe kao najzaslužnije za ovaj projekt...ideja i zahtjevi o jedinstvenoj dozvoli dolazio je od malih ribiča i mislim da je velika stvar što je to prošlo trebalo je puno vremena za proči ali desilo se ,ipak neko čita i sluša šta mali pecaroši govor...
Miha  :occasion14: :ok:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

KoDar

šajzika

Isto ko i osjecka. 450 kn. Bar je bila prosle god.
Audentes fortuna iuvat

KoDar

maverick

A po ovom onda kupiš u baranji pa pecaš i na njihovim zatvorenim vodama i na Dravi, a ako kupiš u Osijeku onda pecaš samo na otvorenim ako sam dobro shvatio tekst
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KoDar

Da, tako sam i ja shvatio. No, nas osječane, od njihovih zatvorenih voda, mislim da najviše zanima Stara Drava kod Bilja, pa bi bilo dobro da se za 2015.g. dogovore oko dodatne dozvole samo za tu vodu (uz neku razumnu cijenu, naravno). Pa tko voli, nek izvoli... :takoje:

miha

500 kuna je baranji več pet godina a pecaš di oš ,samo ne na terenu kopačkog rita ....

maverick

Pa možda onda bolje da kupimo svi tamo pa nek se ovi naši još malo razmisle  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Miro

Citat: maverick  u Prosinac 17, 2014, 11:45:20
Pa možda onda bolje da kupimo svi tamo pa nek se ovi naši još malo razmisle  :uf:
Pa čekaj Maverick...dali ja ako kupim dozvolu u Baranji mogu pecat tu gdje pecam sada sa ovovom osječkom ma Dravi i Dunavu + na terenima cijele Baranje...Bilje..dunavci itd.
Jer ako je tako naravno da cu tamo kupit.

maverick