tražim pomoć pri kupnji stapa i masinice

Autor ribolovac_23, Prosinac 08, 2014, 11:38:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ribolovac_23

Pozdrav!novi sam u ribolovu pa imam dosta toga za pitat,molim za savjete i preporuke.dakle gledam neke stapove SPRO PREMIUM CARP 360   3.60m / 2.75lb,
SPRO CLASSIX TELE TRAVELLER 360/80 3.60m / 40-80g.ja vec imam stapova ali sad bih nesto povoljnije bar dva stapa jos.i koje mi role preporucate,svi pricaju velika spula,sto vise silka..pa moze li se sto prihvatljivo naci do 1000 kn 3 komada..ili mi samo recite nesto prihvatljivo,pa cu komad po komad kad budem mogao.koji silk preporucate?

kawasaki

tesko ti je to ovako preporuciti. moras biti konkretniji. o silkovima imas temu a za role i stapove moras znati za koju namjenu tj koja vrsta ribolova i na kojoj vodi.
i koliko para mislis dati.  :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Najbolje uhvati kawasakija pa pij jednu kavu s njim... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: ribolovac_23  u Prosinac 08, 2014, 11:38:47
Pozdrav!novi sam u ribolovu pa imam dosta toga za pitat,molim za savjete i preporuke.dakle gledam neke stapove SPRO PREMIUM CARP 360   3.60m / 2.75lb,
SPRO CLASSIX TELE TRAVELLER 360/80 3.60m / 40-80g.ja vec imam stapova ali sad bih nesto povoljnije bar dva stapa jos.i koje mi role preporucate,svi pricaju velika spula,sto vise silka..pa moze li se sto prihvatljivo naci do 1000 kn 3 komada..ili mi samo recite nesto prihvatljivo,pa cu komad po komad kad budem mogao.koji silk preporucate?
ako si blizu đakova dogovori se kawasakijem i on ti sve objasni

ribolovac_23

maverick

Ovim sto ti se javio na temi...razumije se i previše u pribor pa ce ti svakako pomoci u izboru  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Klifton

Kawasaki je iz đakova i najbolje sjedi s njim i popričajte,hoče kawa pomoči ne boj se  :thumbsup:
A po ovome što si rekao da želiš potrošiti po meni bolje polovno kupi od nekoga poznatoga kad naleti a prodavat če se dosta toga sad kad snijeg padne sigurno kao i svake godine  :thumbsup:

ribolovac_23

max bi mogao izdvojit 1200 kn za 3 saranske role.e sad..koje uzet,kad se ne razumijem najbolje..ja sam okolica dj i naravno da bih popricao s nekim ko se razumije u te stvari

baka

Momak, bježi, spašavaj se i ne pitaj ovdje za takve stvari, jer već te vidim kako povećavaš iznos 1000, pa 1200kn, a na kraju s vremenom ćeš završiti na 1200E :crybaby2: :uf:. Svi smo to prošli. Ovo je samo dobronamjeran savjet :stripii:. Šalim se, dobiti ćeš dobre savjete, ali ima puno i istine u ovome što sam napisao.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Slaven

Klifton

Citat: ribolovac_23  u Prosinac 08, 2014, 23:36:06
max bi mogao izdvojit 1200 kn za 3 saranske role.e sad..koje uzet,kad se ne razumijem najbolje..ja sam okolica dj i naravno da bih popricao s nekim ko se razumije u te stvari
Na kojim vodama loviš i na kojim otprilike planiraš loviti'?

ribolovac_23

planiram na josavu nagodinu i nekad opet u vladislavce na stopeldorf

ribolovac_23

Sta kazete na o'reel maximus 8000 fs?meni se osobno okumine svidjaju,da li se moze nesto dobro naci u tom cjenovnom rangu?

Klifton

Citat: ribolovac_23  u Prosinac 09, 2014, 12:09:13
planiram na josavu nagodinu i nekad opet u vladislavce na stopeldorf
Za jošavu i štopiku ti zadovoljavaju maltene bilo kakvi štapovi jer to su čiste vode i nisu ekstremne.Ali govoreći ti iz osobnog iskustva mislim da ne bi trebao iči ispod 3,5 lb jačine iz razloga danas sutra kad se odlučiš otiči na Borovik ili negdje gdje moraš stiskati a s tima koje si gore naveo 2,75 lb nemaš šanse

Klifton

Citat: baka  u Prosinac 08, 2014, 23:50:59
Momak, bježi, spašavaj se i ne pitaj ovdje za takve stvari, jer već te vidim kako povećavaš iznos 1000, pa 1200kn, a na kraju s vremenom ćeš završiti na 1200E :crybaby2: :uf:. Svi smo to prošli. Ovo je samo dobronamjeran savjet :stripii:. Šalim se, dobiti ćeš dobre savjete, ali ima puno i istine u ovome što sam napisao.
Baka ,ovo potpisujem od riječi do riječi,iznad sam mu napisao pošteno ali znam da neče poslušati nego popušiti kao i svi mi u početku al jbg kažu svaka škola košta  :occasion14: