tražim pomoć pri kupnji stapa i masinice

Autor ribolovac_23, Prosinac 08, 2014, 11:38:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ribolovac_23

Imam ja 3 daiwina od 3.5 lbs..ali za tu kod mene di pecam na ribjaku vise bi mi odg neki jeftiniji,jos bolje teleskopi zbog toga sto manje imam za nosit D htio bi role za te daiwe,nasao sam te o reel,tica abys tl6000 i par okuminih..cijena jednaka,al neznam sto uzet..ja imam sangerove,svi kazu male su za moje stapove,nisu za daleke izbacaje itd.

Mornar Popaj

Pajdo ja imam Daiwa Phantom 360 / 3 lb platio sam 900 kn 3 kom. Nisam stručnjak za šaranske štapove, al ovi su mi se na Dunavu pokazali odlično. Sve šarane čupaju ispod 3 min. Naravno uz Slammer 560 i crveni awashima 0,45mm
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

ribolovac_23

ja imam daiwa phantom 3,90 3,5 lbs..ali bi htio role sad na njih stavit..a neznam koje,kad se ne razumijem bas nesto u to sve,pocetnik sam.a stapove bi teleskopske za tu kod mene na ribnjaku,a i da se nadje..to bi povoljnije neke,dva komada za njih imam role spremne..kad bih uzeo dozvolu za josavu naravno da bi se okusao i na boroviku,jer to ide na jednu dozvolu..znaci najpotrebnije je da me uputite i preporucite neke role dobre za te pare sto sam rekao..nista profi jer nemam para bas,ali mislim da bi za 1200 kn mogao uzet nesto koliko toliko dobro.

grgech

http://www.cro-carp.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=31243

tko je spominjao tice abyss, to je pravi izbor, ove su vjerojatno uzete prije nekoliko godina na akciji po 400 kn komad, pa im možeš spustiti cijenu,
nedavno su nove bile 556kn komad

štapove ne uzimati, bez ozbiljnijeg popusta...

evo ovih, povoljnije
http://www.cro-carp.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=31280

ribolovac_23

o'reel maximus 8000 fs,tica abyss tl 6000 r,okuma synex,okuma im 65,okuma axeon, spro 555 long cast ili okuma spector..eto te mi se nude u tom cjenovnom rangu polovne..ili imate vi nesto bolje?kawasaki kad bi se mogli nac na kavi da mi malo objasnite ako imate vremena

kawasaki

poslusaj kliftona idi na polovno  :hi:
a na kavu s nikim s foruma dok si jos zdrav  :pije:
Brzi od Bolena.

ribolovac_23

pa sta kazete onda od tih navedenih,koje najbolje uzet ili vi imate neki prijedlog?il meni stvarno moze netko nest podvalit,ne razumijem se..

dravski pecaros

Citat: ribolovac_23  u Prosinac 09, 2014, 22:00:46
pa sta kazete onda od tih navedenih,koje najbolje uzet ili vi imate neki prijedlog?il meni stvarno moze netko nest podvalit,ne razumijem se..
posalji kawasakiju pp sa brojem mobitela nazoves ga i odete na kavu i ljepo ti sve objasni...

Klifton

Citat: ribolovac_23  u Prosinac 09, 2014, 20:31:42
o'reel maximus 8000 fs,tica abyss tl 6000 r,okuma synex,okuma im 65,okuma axeon, spro 555 long cast ili okuma spector..eto te mi se nude u tom cjenovnom rangu polovne..ili imate vi nesto bolje?kawasaki kad bi se mogli nac na kavi da mi malo objasnite ako imate vremena
ta maximus mi nepoznata,s ticama nečeš pogriješiti sigurno te role su sigurno ok,synexice dosta njih koriste na spod štapovima što dovoljno govori o njima,spectorice su isto provjerene mašine,spro 555 su mi nepoznate spro lcs 460 su se pokazale dobro imao sam ih i ja,mislim da su ove 555 nasljednice 460_ki,jedino mi nije jasno da li govoriš o novima jer cijene svih tih ti se ne uklapaju u 400 kn po komadu za novo,kad je lova u pitanju ja sam precizan  :baba:
sve te što si nabrojao su na akcijama minimalno 450 do 500 kn  i više pa  to već ide cijena na ukupno barem 1500 kn,probija ti proračun u postotku debelo :hi: dobro je Baka rekao,nema tome kraja.....
Gore ti je Grgech napisao nešto zanimljivo,danas sam i ja to gledao,cijena je sasvim korektna ali u kakvom je stanju jbg tko to zna dok se ne vidi.To su i odlični štapovi i mašine  :thumbsup:

ribolovac_23

napisao sam ja,da se radi o polovnim al neke su gotovo nove.

Klifton

Citat: kawasaki  u Prosinac 09, 2014, 20:34:40
poslusaj kliftona idi na polovno  :hi:
a na kavu s nikim s foruma dok si jos zdrav  :pije:
Kawa kakve daiwe prodaje Draž? Navodno i interlande.....

dravski pecaros

evo ove imaju u beliscu na popustu ali nek neko strucniji da sud meni izgledaju ok role...
SPRO Incognito LCS 800 855
540,00 kn
-20% za gotovinu

Specifications:

• 7 Stainless steel ball bearings + 1 needle bearing
• One-way clutch anti-reverse system
• LCS Line-Control-System
• Lightweight body and rotor construction
• Wormshaft oscillation system with Power-drive mainshaft
• Twistfree line roller
• 2 Aluminium long-cast spools with line clip
• Balanced rotor
• Finely adjustable multi-disc front and rear drag system
• Brush-type line protection system
• Special protection cover for the dragwashers
• Strong CNC aluminium handle with self-centring T-bar handle knob

Klifton

Citat: ribolovac_23  u Prosinac 09, 2014, 22:14:08
napisao sam ja,da se radi o polovnim al neke su gotovo nove.
Nisam vidio da si napisao polovne, sory.Ima još jedna stvar kad nabavljaš mašinice a to je kad danas sutra prodaješ da ih možeš brzo prodati za ok novce ,odnosno da drže cijenu kao golf kod auta  :hi:od ovih što si nabrojao osobno bih birao tice ako su uredne ili eventualno spectorice.To je moje osobno mišljenje.Čuo sam da Draž prodaje neke Daiwe ,pošalji Kawasakiju PP nek ti javi cijenu bila je zbilja korektna cijena ako sam toćno čuo i kakve su ,oni su skupa lovili kupove,eto toliko od mene na ovu temu bistro i sretno s izborom  :icon_salut:

ribolovac_23

kawasaki

draz prodaje daiwe emblem sa rezervnim spulama 1500 kn. jesu dosta koristene al to je ko golf 2.
i interlande 3,5 lb 3,9 m.  :hi:
Brzi od Bolena.