robinson i konger

Autor zvona, Prosinac 11, 2014, 21:07:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

ROBINSON WASABI 9.3cm

KONGER POWER GRUB 8.5 i 10cm

ova dva modela mi izgledaju odlično.ovaj od kongera je kopija sakure slit shad ili tko već koga kopira.planiram si uzet malo za probu..jel tko peco na njih?

maverick

Nisam dobro prolazio s tim nareckanim gumama...kad je smuđ u pitanju...može biti da ih nisam provalio...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

a baš imam neki osječaj da bi hvatala i to fino..pokusat cu nabait par kom pa vdidit..ak nist drugo štuka če ga uzet  :uf:

Mrva

Ja prosle godine kupio paket sakura zander slit shad od 10cm dodjem po noci na vodu reko sad cu ih isprobat, nakon 3,4 zabaca udarac nesta fino pumpa pomislio sam evo nekog ogromnog smudja proslo neko vrijeme ono se ne predaje pomislim to je som dok dosta pumpa prema dolje kad sam ja to izmorio i privuko ono mrena 2.5kg ljut ko pas odlucio da ih vise necu ni bacat

mossi

Zvona, ja ih koristim i jako su dobre za Texas/Karolina montaže.
Veličina od 8,5cm pa na više su savršene.
A kako je mrva rekao love SVE!  :icon_thumright: :notworthy:

Na takvu Robinzonku mi došao onaj moj nesudjeni smudj.  :BangHead: :uf:
Jeftino a dobro!

Ive

Jesu i ti Robinsoni dipovani kao Sakure? kontam da ne..ali naravno da treba isprobavati nove varalice,a ne vući stalno jedno teisto ili slično.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Hunter

sakura je kopija daiwe,daiwa je nekog treceg i tako.kakogod sakura slit se fenomenalno pokazo i na dravi i na barama.na barama i njihov lastin rep je dojaja za drop shot.
sranje s njima je da su puni soli pa udice u njima hrđaju na dnevnoj bazi.