CD NANO

Autor Mudri, Prosinac 13, 2014, 17:50:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mudri

Ima li neko da ga posjeduje,da podijeli s nama iskustva,ja držao u ruci jedan štapić na suvo,2,60 i mislim do 40 grama,kolega kupio blank,i jedva čekam da ga sastavi pa da ga probamo na mokro....

maverick

Ako mislis na blue rapid...isti kao i stari..ustvari treca generacija ako se ne varam...osim sto su jeftiniji blankovi nema neke velike razlike...par pukl..par odlični...klasika....nekom leži taj tip...nekom ne
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

To me i brine,što su oni stari pucali,pa sada ovi novi pucaju,a kad vidim da je taj novi blank oko 600  inešto sitno kuna baš mi se i ne eksperimentira,čekam da lega završi svoj i da ga izmaltretiramo....

maverick

A u Os i okloici ih ima vise od desetak komada...mislim da su tri pukla u kratko vrijeme i to odmah po sastavljanju...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dus

Citat: maverick  u Prosinac 13, 2014, 18:44:53
Ako mislis na blue rapid...isti kao i stari..ustvari treca generacija ako se ne varam...osim sto su jeftiniji blankovi nema neke velike razlike...par pukl..par odlični...klasika....nekom leži taj tip...nekom ne

kod esox-a sam probao dav nova ,jedan tek uvezan drugi bez vodilica ,nema priče da su slični a kamoli isti ,kao stari cd. ovo je bio 35 gr što sam probao , djelovalo mi puno lakše i oštrije od starih, kaže esox da je zbog slaganja vodilica u što sam se uvjerio kad sam probao drugi u ruci. identični štapovi sa drukčijim vodilicama i drugačije složene - nebo i zemlja.

maverick

Jbg ja pecam godinama s njima pa nisam primjetio razliku... :ok:

ibanez

Tek sam se učlanio, a već se hvalim. I da osvežim temu. Od pre nedelju dana sam vlasnik novog CD Extrasense nano 2,6m 10-44gr. Komplet fuji 7+1. Urađen po merama i po standardima Pkvm. Ništa nisam "zakerao", jer mi se baš takav svideo kada sam ga koji dan pre kupovine probao. Izuzetno lak 150 i neki gram, savršeno balansiran. Odlikuje ga brzina i oštrina svojstvena CD štapovima, ali po građi i nekim drugim karakteristikama mnogo drugačiji od BR koji u ovoj temi pominjete.
Slike štapa

I slika ulova na prvom pecanju na prvi hitac!

maverick

alexdja

Složio ga majstor Paja...  :notworthy:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Slaven

Ako je pajo i ako se tice ribolova onda je vrh

alexdja

Ne kapiram šta si hteo reći...  :pije:

maverick

Tesko ga se jucer moglo razumiti  :stripii: inače jako lijepo odradjeno  :occasion14:

Sg.Pepper

Nek te lijepo sluzi kolega, koja je duzina i akcija?
dec d vej aj lajk it....

alexdja

Hvala!  :hi:

Extrasense Nano 260cm    10-44g

No

:hi: kako se taj štap ponaša pod ribom