udice za smuđa

Autor genjura, Prosinac 09, 2012, 20:41:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

koje koristite? ja za sada samo ove kad mi se pruži prilika za malo sedenja i čekanja
mustad

gamakatsu

raso

Ja godinam koristim Mustad kristalke i 505 :whistle:

Greys

Citat: raso  u Prosinac 09, 2012, 21:12:08
Ja godinam koristim Mustad kristalke i 505 :whistle:

A gdje još uopće se može nać pravih, tankih Mustad kristalki? Nisam ih vidio godinama, pa koristim upravo ove gore Gamakatsu. Tanke, a jake.

genjura

sramota za reći ali prošle godine našao u jednoj radnji 2 kutije mustad udica . veličina 1/0 u kutiji TRI  udice a veličina 2/0 15 -tak komada a kutije od 50 kom :BangHead: .kad sam pitao jel ima još samo se nasmijao ,ko da sam tražio ptičijeg mleka :tard:

Greys

Rašo, gdje se još uopće može nabavit Mustad kristalke?

domba

"Venatio" ih ima i jednih i drugih, mora se provjerit...  :headbang:  :icon_biggrin:

Greys

Ček, zezaš me? Original Mustad kristalki? Pa moj komšo bi dao sve za te udice, ja mislio da je to već polako mit  :icon_biggrin:

domba

Bilo je e sad jel ih jos ima...ima tih bijelih mislim 2/0 najveće...

Greys

Ako su Mustadove kristal, sutra ujutro svejedno idem za Osijek, moram naletit, hvala

raso

Bilo je u Vumiru, Balzeru. Ja  imam još jedno 100 komada pa moram i ja u nabavku.

Greys

Rašo, ako ti nebude mrsko, daj poslikaj molim te

raso

Bi ja rado, ali sve to mi je na ušću Drave u Dunav
pakovane su po 25 komada veličina 3 / 0 i 4 / 0

Greys

OK. Problem je u tome, što svi kažu imaju kristalke, a onda kad pogledam, daleko je tog od prave kristalke. Danas nisam stigao do Osijeka, ali ću svakako pogledat u trgovinama.
A možda do tada bude i kod tebe u shopu  :icon_biggrin:

dravski pecaros

greys pa imas u valpovu venatio..bivsi meredov...oni ti sad imaju sve sto i venatio

Greys

Ma gledo prijatelju, nema toga, pitam za kristalke, podvaljuje mi neki ''kristal''  :icon_biggrin: