Primjedbe na rad samog foruma

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 23:46:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Mislim da forum ide jedan sat u nazad po starom vremenu.  :hi:

flutikazon

Da li i dalje postoji opcija na forumu kad se upladuje slika sa telefona, da se bira veličina fotografije u prikazu? Ja je ne vidim kad dodajem slike. Uvek bude "mala" pa se mora kliknuti na nju da bi bila u punoj veličini

šajzika

Audentes fortuna iuvat

šajzika

Kad radite upload slike onda trebate izabrat bbcode full linked i automatski ce vam ostati za buduce postavljanje slika. Malo su zeznili servis s automatizacijom pa sam ubacuje prije nego sto vas pita kako zelite.

Znaci

Audentes fortuna iuvat

flutikazon

Samo probe radi
Jasno mi je, samo sto kad s računara uploadujem preko imgBB imam tu opciju, a ako pokusava direkt sa foruma posle odabira fotke i klika na upload, toliko brzo preleti preko toga i odmah ubaci link u  post da ne stignem da izmenim  postavke kako si napisao

šajzika

Audentes fortuna iuvat

flutikazon

Što bi reko Đenka (Bora Todorović) u Maratoncima, "samo ga, samo se čvrsto uhvati" :stripii:

mossi

Da li slike uploadovane preko Tapatalk imaju expiration date? Rok važenja, prikazivanja?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

šajzika

Imaju, previse je to milijardi slika da oni to drze na svom hostingu.
Mozda ako si VIP pa sacuvaju.

Ne pitaj me samo koliko dugo drze :stripii:.
Informaciju nisam našao a malo sam prosao kroz forum i vidim da slika iz 2016 nema. :)

Nije mi se dalo dalje traziti, samo me zanimalo jel ostaju ili se brisu. :hi:
Audentes fortuna iuvat

mossi

Nešto se tu ipak pobrkalo, nema slika od pre nekoliko meseci.

mossi

Kad ljudi okače link za fotografiju, taj link više nije moguće otvoriti preko Tapatalk-a. To traje već tu oko mesec dana. Link je ispravan i preko pretraživača je dostupan.

Sortiranje postova po datumu i dalje ne radi.

Obeležavanje svih postova od jednom kao pročitane radi tako što nakon potvrde izađeš pa osvežiš forume koje pratiš.

No

:dontknow:

feederaš

Nemam nikakvih primjedbi na rad foruma - samo ne znam kuda bi to sve napisao. Sigurno ste primijetili: taj lik je već bio na forumu? Šajzika sigurno i drugi. Dugo nisam bio na forumu - ja osobno neću o tomu.... Forum se ponovio, moram se priviknuti..., (puno reklama). Pročitavši imena drago da ste još na forumu. Da ja sam Jožef1, samo sam zaboravio, lozinku - davno je bilo i puno toga se promijenilo, dogodilo se puno toga što pozitivno ali i negativno. Ostalo je pecanje, dok god me Gospodin podrži i da snage. S mnogima sam ostao i nadalje u kontaktu. Zašto sveto  pišem: nemam namjeru skrivati se pod drugim imenom, imam drugu e-mail adresu .... E sada, u koliko nekomu - bilo komu, makar i jednome članu foruma "zasmeta moje prisustvo", bez i jedne riječi nestajem!
Bistro!

Mornar Popaj

Dobro nam došao

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

feederaš