Primjedbe na rad samog foruma

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 23:46:19

« natrag - naprijed »

miha, ps, pajdo77 i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život je  prekratak da se stalno osvrćemo i razmišljamo negativno. Forum definitivno nisam  ja ili bilo koji drugi pojedinac, danas je on jedna baza podataka nekom korisnih nekom beskorisnih, funkcionira bez obzira da li netko u njemu sudjeluje kao administrator...kao registrirani korisnik...kao gost ili kao netko tko svakodnevno napiše desetke postova. Tako da svi koji žele sudjelovati i biti dio ovog načina izražavanja kao jednog vida zastarjele društvene mreže mogu slobodno dok je ton prijateljski , svi drugi koji osjete da trebaju drukčije jednostavno ne sudjeluju .Meni osobno je to još jedna obveza koju cu u nekoj bliskoj budućnosti predati nekom drugom.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feederaš

maverick, bio sam na raznim forumima... međutim srce vuče- priznajem pred svima, griješio sam, čak bio i bezobrazan - što nije bilo u redu. Pisao postove ne primjerene za forum, nekad s razlogom a ponekad bez razloga, a to se moglo riješiti i na drugačiji način?! Sve što si napisao - stoji - e da, život je prekratak za neke gluposti..., nemam zla u srcu prema nikomu. Ne mogu povući ili izbrisati (to je već brisano) što sam izrekao, napisao. Ponekad je potrebno izvjesno vrijeme kako bi čovjek shvatio da papir svašta podnese, međutim čovjek nije papir! Drago mi je što sam ponovno na forumu, Neka Jožef1 - ode u povijest, neka krene i ostane na forumu: pecaroš. Dječki, BISTRO!!

Kugla

Samo da pitam kod nekih objava vidim da piše datum 28.rujan 2025. neka greška
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Nešto ne pratim...šajzika je u nekim drugim akcijama... :bye:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

To samo jučer bilo, valjda je opravio  :uf: ili je nešto kod mene, evo sad je sve u redu  :U redu:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Opet mi se nešto pobrkao forum, ja napišem jedno on objavi savim drugu riječ i sl.
Što s edogađa jel do mog laptopa ili nešto drugo? Kako to popraviti?
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Meni se to jedino dogadja kad se dopisujem s ženom  :stripii:

tutnja

Na tapatalku je pobrljan već dugo.. postovi u temama nisu složeni po datumu nego random izmješano, pa bude nekad komedije. Čitaš post od npr. jučer, pa iza njega neki deseti iz 2023, pa 2019 i tako, pa novi..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

maverick

Mislim da je tapatalk samo stvar navike I da nam realno uz ove telefone I brzinu internet nije ni potreban. Tako da ne znam da ce se tu nešto mjenjati pretjerano

tutnja

Šta znam, za forume je tt još uvijek mila majka.. Preglednije,čitkije, brže, svi na jednom mjestu.
Uđeš u temu, nema prebacivanja sa stranice na stranicu, samo skrolaš.
Format foruma je ipak bolji za kompjutere i laptope, na mobitelu je to smaranje..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

mossi

Slažem se za TT da za forume nema bolje. PRO nema reklama, radi upravo onako kako treba. Da, tt već jako dugo ne radi kako treba na ovom forumu. Indexi vremenskog sleda su pobrkani. Ali može da se postavi da se pozicionira na poslednji post, a onda odskrolate u nazad .. na žalost to radim samo na ovom forumu.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

tutnja

Ok je zasad, nekad treba par puta vraćanje na prvi, pa zadnji, onda ih posloži..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

Harley

Living your dreams, do not dream the life

šajzika

Evo da se javim nakon nekog vremena.
Nisam nesto aktivan na forumu , ne idem na pecanje , rasprodao camce motore i pribor pa mi se i ne brlja nesto .

Navratim , pregledam da sve radi i ode dalje svojim putem.
Forum se sam popravlja , odrzava i sve regularno radi  tako da mi nije zao sto smo presli na ovu verziju.
Vec dugo nisam morao nista rucno raditi. 
Žao mi je  sto tapatalk ne radi kak treba, koliko sam shvatio , jos neki forumi pate od toga i mislim da se nece popravljat. Tapatalk je odustao na Beta izdanju (testnom) i vjerojatno nece vise raditi podrsku posto forumi prelaze na ppergled koji je prilagođen mobitelima.
Simple Machines Forum 2.1.* Beta Release 03/09/2024 5.1.7

Pozdrav svima  :hi:
Audentes fortuna iuvat