Galerija bolen, bajin, bucov, varalica 2015

Autor Darko, Siječanj 01, 2015, 12:36:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Plut

Što me ne ubije to me ojača

kockar

Veliki Backi Kanal, Maria, Okuma Rtx, Mustad Wish i JN Craft glavinjarica. Izgubio jos jednog dooobrog i imao 3-4 pracenja pod povrsinom.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

zvona

Plut

Ive

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Ive

ljuska

kockar

Danasnji izlazak je zbog kise potrajao samo pola sata efektivng precanja, dovoljno za overu novog stapa Okuma CX 8'6" 15-45 grama.
Bucov je uzeo glavinjaru Marka Mrdaka, mislim da je ova 25 ili 28 grama, na dnu, na klasicno jigovanje i glumio lepo krupnog smudja sve do same obale.  :takoje:

Sasvim lepo baca i oseti jigove koje sam danas probao, a to su bile 20 i 25 grama glave plus guma, a i sa glavinjarama je bio odlican.
Lepo se oseti sedanje varalice i na glineno-muljevito dno.
Na ribi sve sasvim OK, ima snage za puno vise. Sto se balansa tice, on je u odnosu na Octanu ciji je naslednik znatno popravljen,
sa namontiranim RTX-om 3500 tacka ravnoteze je tacno kod alkice za kacenje udice, a stap je i nesto laksi u odnosu na Octanu.
Najvise mi je na prvu loptu bio sumnjiv navojni drzac koji se uvrce odozgo na dole, medjutim masinica je sela i nije ni mrdnula.
Nadam se da ce naredni izlazak duze potrajati, ima jos puno stvari za probati.

Bucov je bio ravno 70 cm
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Plut

cucov

Jedan od pre neki dan 3.8kg, ulovljen na ujku F4 stap e.t spin blade elite 2.7m 10-30g.

TonyC

Evo od neki dan s dunafa , ubio mu bajkos skoro tu daivicu   :rofl2:   :stripii: 
Mada nije baš neki ljep , za one koji to neznaju , to je naš čif  :red_indian:            :rofl2: :rofl2:

kingluj

Ive