KUĆNI LJUBIMAC

Autor mushoki, Prosinac 10, 2012, 11:38:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rsimon4

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

rsimon4

St: Petersburg. 17.10.2015. Zenka Rotta koja me je potpuno kupila, Pobjednik specijalke.

NORIS vom Grunteblick

rsimon4

NORIS vom Grunteblick

umpahpah

Ovako moj pas čuva!!! Ne da me nikome!!!

pajdo77

Pogledajte u 24 sata kako se mali štenac svađa sa bundevom,ja sam umro od smijeha,kakva junačina

rsimon4

Rotti power; ono kad te izuje iz cipela!

NORIS vom Grunteblick

rsimon4

Za dva tjedna polazem za markiranta , samo da mi se ovo ne dogodi!

NORIS vom Grunteblick

dravski pecaros

a sta je tu ljepo..da slucajno napadne covjeka ubije ga ko od šale

Darko

rotovi , njem. ovčari , belgijski ovčari i ostale službene pasmine moraju  položit " napad na rukav " da bi dobili uzgojnu dozvolu tj. da bi se mogli koristit u daljnjem uzgoju pasmine  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

pajdo77

Davno sam čitao da najviše ugriza u americi ljudi fasuju od kokeršpanijela. Valjda je tada to bila hit-pasmina ko sada retriveri i labradori. prije će me ugrist neki pas koji izgleda ko partviš nego službeni i socijalizirani. Volim pse bez obzira na rasu ali da ih ima na sve strane i da ih nesavjesni vlasnici puštaju svagdje to stoji. Prije par godina je u Čepinu bila kao neka škola za obuku pasa(ono osnove naredbi i tako-to),prijatelj je svog vodio i nakon tjedan-dva pas naučio što je trebao. Ako pas od zavisnosti od vrste živi npr.desetak godina treba ga voditi na taj tečaj,ja bih to uveo pod obavezno i ne bi bilo ni međusobne tuče pasa po ulicama a i građani bi se sigurnije osjećali,nije mi baš svejedno kad pet pasa trapa ulicom bez nadzora.

mossi

Mali psi ne nanose povrede teške po život.
Koker španijel ili maltezer ili bichon još nisu i nikad neće nikoga ubiti.
Tako da porediti ugriz psa od 5kg i onog od 40+ je poprilično besmisleno.

pajdo77

Objasni to sinu mog prijatelja kojeg su takvi bezopasni psi izgrizli kao djete i ima ožiljke po licu dok je živ. Svaki pas bez nadzora je potencionalno opasan. Zato je i zabranjeno da hodaju bez povodca ili brnjice bez obzira na veličinu ili kilažu.

Mudri

Pajdo moj objasni ti ljudima kojima su ljudi napali djecu,pa neki čak i nisu preživjeli te napade šta bi oni trebali raditi s tim ljudima i kako bi takvi trebali šetati ulicom i dali bi uopće trebali šetati ?

mossi

Citat: pajdo77  u Listopad 20, 2015, 21:10:50
Objasni to sinu mog prijatelja kojeg su takvi bezopasni psi izgrizli kao djete i ima ožiljke po licu dok je živ. Svaki pas bez nadzora je potencionalno opasan. Zato je i zabranjeno da hodaju bez povodca ili brnjice bez obzira na veličinu ili kilažu.

Nisam čuo da je neki maltezer ikada ikoga napao.
U Srbiji mali psi do 5 kg ne moraju da imaju brnjice.
Ali moraju da budu na povodcu.

Boni (Bichon) the ZVER!