KUĆNI LJUBIMAC

Autor mushoki, Prosinac 10, 2012, 11:38:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Smithwick maniac

Ja sam imao Tornjaka.
To je bio pas od 65 kg.
Bio je mladi sampion.
Takoder je otrovan i ugibao je i mokrio krv tjedan dana.
Sve to vrijeme je bio na skupim terapijama i takoder nije bilo spasa.
Kad sam vidio da se jednostavno ne moze izvuci zbog ogromne kolicine otrova u organizmu i da se jako pati sam sam ga uspavao.
Ne moram ni opisivati koji je to osjecaj i sto bi dao u tom trenutku da sam mogao znati tko je to ucinio...
Sad imam Belgijskog ovcara.
To je nacin zivota...
Oduvijek imam pse i jednostavno ne mogu bez tog veselja kad ujutro izadem iz kuce.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

rsimon4

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

rsimon4

Mislim da se Miha bojao vise da ga ne isprlja!

NORIS vom Grunteblick

joker

fasciron je oduran otrov ima karencu i do 10godina a kad se na psu vide tragovi trovanja a to je lagano krvarenje iz desni tesko da mu ima spasa a ljudi su prokleti i ostavljaju otrov gdje god jel boli ga briga nema se njemu sta otrovati u dvoristu.ja sam imao ovog argentinca sto imam na avataru 60kg cistog misica poslusan je bio i jako sam vremena i zivaca ulozio u njega ali nakon prvog parenja mu se jako promjenila narav jedino je mene slusao a ostale je podnosio ali samo u mojoj prisutnosti.na zenu je zarezao par puta kad mene nije bilo doma i presudilo mu je kad je u mojoj prisutnosti zarezao i krenuo na mog starog tu sam rekao da je bolje sprecit nego ljecit jer kad pas jedanput ugrize covjeka to ce kad tad opet napraviti.ipak pas je pas i ja nevjerujem nijednom ipak je to zivotinja.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Kugla

Ima svakakvih ljudi, ja gotovo sa sigurnošću mogu reći da mi je prvi komšija do kuće otrovao mog njemačkog ovčara, ali dokaz za to nemam, nažalost isto je dva dana se patio, primao razne terapije ali nije bilo pomoći  :crybaby2:

srco

... evo ga moj mali ( veliki ) pas . Raste sa troje dece , i samo mu je igra na pameti ... i jos ponesto

ps

Moga otrovanog psa su u Osijeku spasili od lopate transfuzijom krvi, morao sam naći velikog, zdravog psa za dati krv i imati veterinara za prijatelja, to rade, skoro nikada, ali je uspjelo i pas se potpuno oporavio. :thumbsup:

pajdo77

Ja nemam psa jer nemam prostora a ne šeta mi se psa dva puta dnevno ali zato imam Gabi i Dobricu(majka i sin,mačke) te zeca domišljatog imena "zec" kojeg mi je prijarelj utrpo govoreći da je to mini-zeko. Sad taj mini zeko ne stane u kavez koji sam kupio pa trči po hodnicima i vija mačke za *opizdit,moram dobro pazit da ne stanem na jednu od tih zvjeradi u kući. :uf:

mossi

rsimon4

Otac: Nick Maxi Rott, nije na prodaju, svi stenci rezervirani, samo se hvalim.

NORIS vom Grunteblick

Mudri

Jel taj mrgud u onom leglu do vrata ?

rsimon4

NORIS vom Grunteblick

pajdo77

A vidi šape,ko mali medo.Al bi ga ja natezo ko vrag svoju mater takog malog.

joker

pajdo cudna ti ta neka izjava :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

ne na  taj način,za to je se priroda pobrinula davši nam koze :stripii:, ima na tom jutubeu tih snimaka sa štencima,svi su slatki onako trapavi bez obzira na rasu.