KUĆNI LJUBIMAC

Autor mushoki, Prosinac 10, 2012, 11:38:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

ljuska ..
mi nismo mogli da pričamo niti da spominjemao Badija mesecima nakon što
su ga otrovali tako da mi je u najstrašnijim mukama iskrvario na rukama.

Ni dan danas 4.5 godine posle knedla u grlu je uvek prisutna.

:crybaby2:

maverick

Ljuska, bas mi je žao...imao sam dvije svojevremeno...kaos bio u kuci s njima..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Brzi od Bolena.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

majstor

:stripii: :stripii: vidi snjega 
Jel ti gledaš snjega kroz prozor?  :rofl2: :rofl2:

ossa

Ajd I ja da se upišem u kerovodje posle skoro 10godina ponovo. Nije bilo teško odlučiti se ponovo za snaucera, samo je trebalo prošlu keru preboleti.
E sad posto vidim da vas dosta drži rasne pse, imam dva pitanja... Posto sam dugo van tokova, a informišem se uglavnom preko interneta...
Koliko dugo ste držali zalepljen uši ovima sto su se nekada kupirale, a sada se više ne kupiraju?
Drugo pitanje, da li je ok hrana natural trainer, ili da menjam, a ako je dobra da li da dodajem neke Supplemente dok je kucov u rastu 7meseci ima.

TeTka

Naidju krize, drukcije grize...

SMT

U gostima na vikendici...

pajdo77

Gabi se naredila...onako baš ženstveno

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

I tko sad kaze da ljubimac ne liči na gazdu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..još samo polupuna boca Osječkog  :ok:
.. :baba:
P.S... :red_indian: ako ti je tvrdnja istinita..a ja gledam ove moje dvije lujke  :eek: :uf: :veryangry:

SMT

silure

vese ne znam sta da joj pripremim da se udeblja malo

alex7777

nista pajta od pripremanja jela i tih fora moras je dobro izmorit onda ce ti pojest i tvoje pa ces  bit gladan, u ove dane tj ljeto najbolje samo na kupanje i ako voli vodu pogotov lopticu i slicno to je posao vjeruj mi i onda da vidis kako klopa i buja pas je velika obveza  :hi:

silure

na vodu je ucim i sada ulazi zamnom za koji dan trcat ce za loptico i u vodu,sto se tice trcanja..staalno neumorno trci cak toliko da se pomalo bojim da joj nece srce stat jezik do zemlje diše sto na sat..ima dvorište nikad u boxu,dva puta tjedno ucimo zapovjedi i radimo,i mislim da je više nema šta učiti samo ponavljamo gradivo..sve osnovice zna i više me sluša nego zena i djeca moja  :icon_scratch:   :stripii:

mossi

Nije standardni kućni ljubimac, ali pojavio se pre nekih 10-tak dana, na vikendici na terasi u praznoj vazi.
Najzanimljivije je da sam ga .. žabca, izbacio iz vaze na dvorište nekih 10m od iste, a on se
vratio u vazu za manje od pola sata!!!  :icon_scratch:

Pre neki dan ga nije bilo, pa sam u praznu vazu sipao malo vode ..
I danas se Kermit vratio...  :clap2: :stripii: :hello2:
Baš sam se obradovao .. kaže mi žena da sam puko ko tikva!  :icon_scratch: :tongue3: :headbang: