KUĆNI LJUBIMAC

Autor mushoki, Prosinac 10, 2012, 11:38:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gogica

Citat: SMT  u Studeni 16, 2020, 13:39:12
Maza se igra malo...

Kako je predivan....a igra se ko moj njemacki ovcar  :laughing7:

pajdo77

Kako ga kroz igru grickajući isprobava jel ukusan. Ovog će jedan dan prepoznati ili po zubarskom kartonu ili pertlama.

tutnja

S malom greškom..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

alex7777

ovoj nazalost pokojnoj bi srce povjerio neopisivio  :takoje:

tutnja

Moji "usvojenici" dok sam radio na moru.. razmaženi banditi

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

mossi

Juče.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Pravi se mrtva... ne voli šarana, samo jagnjetinu...

Slave

Da ja malo dremnem, jedno petnaestak sati  :laughing7:

maverick

Sitno brojimo do prinova
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A nisam bio siguran, gledam pa kao Američki staford mi izgledao, tražim nekog psa ali u kući svatko ima svoje želje, suzili krug na 3, bulmastif mi nekako najuži izbor ali jako su skupi, ne znam kako je kod uvoza iz Srbije kakva je procedura

maverick

Srbija je povoljnija svakako , ja sam tamo vodio na parenje....ali legalan uvoz je kompliciran.... neka opcija dunavskom rutom  :stripii:  ili sjednes u auto pa app...Ili mnogi od njihovih ozbiljnijih prodavaca za neku sitniju lovu nude i dostavu do Hr...bar da ti prebace preko granice . Ja sam ovu uzeo u Madjarskoj ali iz nekih drugih razloga jer je uvoz isao iz Meksika pa je bilo jednostavnije

Kugla

Eh da ali ako ga dovezem dunavskom rutom  :uf: kako ovdje imati papire za njega, mislim da mora neka legalna opcija, a Mađarska i sl hm nisam ni gledao što se nudi niti znam gdje to kod njih gledati, svratim na neku kavu znam da si upučen i te stvari pa ako se odlučim da ne napravim neku skupu grešku

maverick

Moze, ali u startu cim se odlucis za ljubimca...to je "skupa" greska  :stripii: