Humanitarno takmičenje u OSIJEKU

Autor maverick, Siječanj 03, 2015, 00:28:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kićo me zamolio, mislim da on i kolege ovo organiziraju pa tko je u mogućnosti da dodje na druzenje, malo pecanje, malo druzenja...

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/siromastvo-u-hrvatskoj-ako-ima-nesto-u-kuci-jedem-ako-nemam-nemam-onda-sam-gladna-polugladna-sam---364293.html
za dan 11.01.2015 (nedjelja) osmislili smo priču o jednom humanitarnom događaju organizirali bi blinkanje u gradu između Neptuna i špica luke. Kotizacija je minimalno 50 kn, od kojih 20 kn ide za troškove, a razlika bi išla za pomoć Obitelji Libl iz Osijeka. Blinkanje bi bilo od 15 do 19h a poslije toga druženje uz čobanac.Bilo bi lijepo da novu godinu započnemo pecanjem, druženjem a da pri tome učinimo i dobro djelo.
Molio bi sve zainteresirane da se jave najkasnije do 07.01.2015.(srijeda) zbog organizacije događaja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

na fb sam to procito ..jel planira ko sa foruma ici..?  :ok:

Mariorhr

Mala nadopuna :

Još nekoliko obavjesti za blinkerijadu 11.01.2015. prijave će biti u ORŠK-u Osijek P.Pejačevića 5 ali bi vas zamolio da mi potvrdite svoj dolazak na blinkerasi.os@gmail.com do 07.01.2015 zbog organizacije.
Vremenska prognoza za nedjelju je super odazovite se u što većem broju.

Monarch Dok je osigurao simbolične nagrade svim učesnicima kao i lijepe nagrade za prva 3 mjesta i pakete koji će se prodavati na aukciji čiji prihod u kompletu ide u humanitarni dio ove akcije.

Vir Vobleri su se također pridružili ovom humanitarnom događaju.

Veliki pozdrav odazovite se u što većem broju unaprjed hvala

Mariorhr

Ja ću vjerovatno otić da podržim akciju al ne vjerujem da ću se natjecat jer radim noćas

dravski pecaros

Citat: mariorhr  u Siječanj 03, 2015, 09:25:00
Ja ću vjerovatno otić da podržim akciju al ne vjerujem da ću se natjecat jer radim noćas
pa to je iduca nedijelja

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Mariorhr

Sorry da al radim i slijedeću subotu...još se nisam razbudio  :stripii: :stripii:

Mariorhr

Bila je akcija i dan pred badnjak za istu obitelj i mogu samo reći da smo se lijepo odazvali i prikupili poprilične količine hrane,odjeće,ribolovnog pribora i nešto novčića da im bar malo uljepšamo Božić. Za sve one koji ne znaju dečko iz te obitelji inače je kolega po štapu ili ti blinkeraš kojeg mnogi znaju iz poteza oko luke i visećeg mosta.

dravski pecaros

Citat: mariorhr  u Siječanj 03, 2015, 09:37:36
Bila je akcija i dan pred badnjak za istu obitelj i mogu samo reći da smo se lijepo odazvali i prikupili poprilične količine hrane,odjeće,ribolovnog pribora i nešto novčića da im bar malo uljepšamo Božić. Za sve one koji ne znaju dečko iz te obitelji inače je kolega po štapu ili ti blinkeraš kojeg mnogi znaju iz poteza oko luke i visećeg mosta.
podrzo ja i tu akciju a i na ovu vijerovatno dolazim

kićo

Hvala na odazivu bice nas negdje oko 35-40 :notworthy: :notworthy:

dus

sjećam se da je bilo loše vrijeme ! šta se dešavalo na takmičenju ? el bio tko ?

maverick

Danas sam vidio Kiću...sm-a...bilo je ok koliko cujem...bitno da su pomogli covjeku  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Gledam na "dobro jutro Hrvatska" danas na Neptunu ima dosta događanja,trka u veslanju,utrke čamaca i još svašta. Ako netko ide na druženje bilo bi lijepo da stavi koju sliku tako da i mi koji nismo tamo vidimo šta se sve događalo.

Lale D.G.O.

Citat: dus  u Siječanj 14, 2015, 19:02:22
sjećam se da je bilo loše vrijeme ! šta se dešavalo na takmičenju ? el bio tko ?
Bilo je ok,zbog lošeg vremena je nakon pola sata prekinuto natjecanje,ali je zato druženje bilo na nivou  :stripii: :pije: :occasion14:

madmax