Podvodna snimka griza smuđa na jigging - Sava

Autor dalien, Siječanj 12, 2015, 09:19:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

dalien

Sve bolje i bolje, pratim odavno!  :hi:

Svetski! :clap2: :clap2: :clap2:
       Nema više divljeg bučka. :no:

twister011

Mene cak sramota da komentarisem, tako da je ovaj kom. verovatno poslednji :dontknow:
Ovo je potpuno neka "druga planeta" u kojoj smrtnici nemaju sta da traze  :notworthy:
Bilo je toga "oduvek", ali su svi drugi likovi bili nekako daleko i pricali drugim jezikom, ali kada je neko blizu i rzumljiv, onda to ima mnogo vecu tezinu. Ako jos i "zivis" od ribolova, onda si ostvario snove 90% nas koji o tome ceo zivot sanjamo.
Ljubomoru na te "daleke" sam jos nekako lako podnosio, ali sad..... :uf:
Svaka cast :notworthy: :notworthy:

dravski pecaros

bb

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

TopMix

Autor snimka je napisao da su pecali belu ribu, pa su usput snimili i tog smudja u blizini obale...
Inače, lik zna da peca, a objavio je i puno lepih snimaka upecanih smudjeva, sve C&R i sigurno ne bi na ovakav način lovio smudja, pa još u vreme zabrane, dok leži na gnezdu.

umpahpah

TopMix

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Ive

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

dalien

Još jedan razlog zbog kojeg mi je bass najdraži predator...može se uloviti i kada ne grize!

Ako nekom ne ide engleski da pojasnim. Grizlo je dobro pa je stalo i nekako sam osjetio da se uopće ne hrane, iako sam bio siguran da ih mora biti na na tom potezu. Tada sam zapeo za neku granu i cimao 10tak sekundi. Pogledajte šta se dogodilio nakon što se varalica oslobodila i naglo jurnula prema površini....

https://www.youtube.com/watch?v=qDSoIqvm8WY&feature=youtu.be