Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dac

Da,da, uvijek je važno imati "jakog" i dobrog sponzora.....  :takoje:     :stripii:

Kugla

Sutra se zaletim malo do sajma pa ko je tamo neka zove  :ok:

maverick

Oko 2-3 cemo naletiti  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ostala još koja kod mene pa ću da ju zdrobim na poziv  :stripii:

Mariorhr

Ajd oko 15h pa platim cugu  :rofl2: :rofl2:

Mariorhr

Prvi dan odrađen uz ekipu za očevid  :stripii: :stripii:

maverick

Moze oko tri ako Ćavu pusti žena  :stripii:

Rap

Simrad me oduševio veličinom,izgledom...  :notworthy:

Na licu mjesta moguća usporedba Humminbirda,Lowrance i Simrada  :ok: a tu je i stručno osoblje  :hi:

Mariorhr

Dobro jutro od nas  :hi:

dac

Evo malo slikica sa sajma Salori, pa ako netko ima želju otići pogledati...

Osvježenje ovogodišnjeg sajma je Kapitalac,solidan izbor Shimana i Daiwe i na kraju mali poklon u obliku ribičkih dvd-a....

maverick

Koje je radno vrijeme sajma...ja nekako danas nikako da ga uklopim...ujutro cemo na kafu

tica

Od 10,00 do 19,00 sati.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Kugla

Bio danas na kratko, od ribolovnog pribora, ma ništa osim Kapitalca ali nisu ni oni ništa posebno izlagali, sve puno lovaca i to na svakom štandu svi pijani. Vani par čamac iz Bilja, ali nitko od njih trojice ni da mrdne dok sam obilazio i gledao, moraju puno učiti o kulturi i ponašanju na sajmovima i sličnim mjestima kako se ophodi sa kupcima, na taj način će prodati da ne kažem šta.
Lijep štand od Borne sa onim telkačima za tražiti ribu, kratko se pozdravili, malo podivanio sa dečkima na  štadnu, sreo neke drage ljude i to je to.