Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Evo u ovoj temi možemo malo o nadolazećim sajmovima kako kod nas, tako i u drugim državama.
Koje sajmove ste do sada posjetili, koje preporučate posjetiti i sve vezano uz to vaša iskustva sa tih manifestacija.
Za početak evo jednoga za koji sam čuo da je odličan, ako je netko bio recite, a ovdje mogu pasti i dogovori za odlazak.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Kugla

sorry svima krivi link sad će maverick ispraviti a joj tako je to kad sam gladan a radim nešto :))

Kugla

alexdja evo ovaj susjed hvala! opet  :coffee2:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

KvacakZu

ja bio lane UŽAS,bolje kod Berača u Cerni,nikako ne preporučujem :beee:

Kugla

A što je loše kvačak da znamo reci.

KvacakZu

na štandovima su bili mali trgovci sa vrlo malim izborom,nijedan veliki distributer,recimo Šimano nije bio ni na jednom štandu ni Daivini i mnogi drugi što sam očekivo,jedini relativno dobar štand je imo Sporteks,dobra stvar je da je parking besplatan :munky2:

Kugla

Zato sam i otvorio ovu temu da vidimo iskustva sa raznih manifestacija, kako ne bi išli ako to nije to. Meni rekli da su veliki proizvođači tamo direktno zastupljeni eto neko me slagao, i da su cijene ok.Znači ništa od toga.

KvacakZu

treba znati da budu dva sajma u tijedan dana ,možda sam ja bio na krivom

Kugla

E vidiš to isto treba provjeriti, al imam ja neke ljude i u Mađi pa će mo provjeriti.

river

eto ,mene povedite za prevoditelja :)

Greys

U 2012. smo bili na sajmu u Novom Sadu. I, nažalost, jako sam se razočarao, jer kako vrijeme odmiče, ti sajmovi su postali utočiste za koje kake udruge, i sve većim brojem lovce, koji donose enormne količine novca. Od ribolovnog dijela, svega par izlagača, sa jako jako skromnim izlaganjem. Žali Bože toliki put, barem zbog pribora, ali ekipa i zezancija, naravno uvijek dobra  :icon_biggrin:

Ervin

Nažalost, par godina unazad se u Novi Sad ide zbog druženja sa ekipom...
Uzmeš malo silikona, Smuki, Orka i gotovo.

Greys