Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ma gdje možeš uopće uspoređivati ovo naše sa njihovim sajmovima,nebo i zemlja. Zadnji je bio u Budimpešti prije mjesec-dva i kažu oni što su išli da su bili između ostalih nama najpoznatiji Erdei Atila i Dome Gabor,poznati feederaši na Svjetskoj razini. Mislim da je Atila bio i svjetski prvak. Uglavnom nakon prezentacija su se družili sa posjetiteljima,ako si pitao za neki savjet dobio si ga,slikali se,djelili poklone i tako. Uglavnom za svakoga su imali vremena. Pravi profesionalci,znaju da je u ribolovu velika lova u pitanju i odrađuju posao maksimalno. Kakav će biti ovaj naravno ne znam ali kao ovi naši sigurno ne.

rale2505

Vidio sam da ima dosta događanja, prezentacija...
Više me zanimalo cijene, ponuda ili je kao kod nas dva štanda i cijene veće nego u trgovini!

pajdo77

Ponuda je kako sam čuo bila dobra ali su kupovali većinom potrošni materijal i prihranu. Vjerovatno npr.štapovi i rolne nisu toliko spušteni sa cijenom da se isplati krenuti zbog jedne stvari. Mislim da su sajmovi zbog toga da se vide noviteti u ponudi pojedinih brendova,privlačenja što više budućih kupaca nego neke rasprodaje po sniženim cijenama.

mossi

majstor

Mossi ovdje ima svega.  :eek: :clap2:

mossi

Pa vidi, svi čamci su već na sajam došli registrovani, tako da su to primerci koji treba u narednim danima da se isporuče kupcu.
Samo ta sitna buranija je za naručivanje. Što se tiče pecanja bilo mislim 5 izlagača od čega ajd 3 poštena.

Sajam pokazuje ono što se vidja poslednjih 20-tak godina.
Najskuplje se proda unapred i ima judi sa baš puno para.
Mislim da je neka agencija objavila da Beograd ima 1600 dolarskih milionera, za koje se zna.  :eek:

maverick

Više manje sajmovi na našim prostorima odavno ne nude neke bitne popuste niti novitete, proizvodjaci imaju malo trziste i nemaju moć da imaju par ozbiljnih plovila koje tamo nude vec koriste ono sto je vec prodano...Tamo se ide s dobrim drustvom zbog druzenja, da se ukrade pokoji modni detalj s nekog plovila..i da se malo gledaju hostese... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Barem možemo gledati.  :stripii: :stripii: Osnovna dilema oženjenog muškarca je - da li ostati doma i imati ženu koju ne možeš gledati ili otići van i gledati žene koje ne možeš imati?  :rofl2: :rofl2:

dac

Ako netko ima želju i namjeru posjetiti sajam Salori, neka bude spreman na veliko razočaranje..... :crybaby2:      Nikad jadniji, tužniji i slabiji glede ribolova.....    :crybaby2:   Jedan, jedini štand s ribolovnim priborom....  :eek:    .....a vjerovatno svatko od nas kod kuće ima više štapova i rolni, nego što ima na sajmu izloženo ! 
Žali truda i izgubljenog vremena......  :uf:

Kugla

Bio dana prošetati sajmom SALORI u Osijeku (sajam sporta, lova i ribolova). Srednja žalost, od ribolova ništa, od sporta ništa, samo štandovi s lovcima baš tužno

madmax

Taman otac navalio da sutra odemo, već godinama ništa

kuka

Pratim svjetsko prvenstvo za šaranski ribolov u Francuskoj. Naši su ekipno prvi . Danas je drugi dan. Ima tri sektora i ekipe su druga, četvrta i peta. Ukupno prvi.. Ajmooo
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

madmax

Noć bila bez ribe :no:

kuka

njihov je dan. Po noći zig ne radi baš...
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

madmax

Nisam siguran, ali mislim da nema ziga