Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pa očito su našim malim trgovcima cijene najma previsoke...sramota je da jedan ovakav grad na sajmu ribolova ima 4 izložena štapa...jednog proizvođača poluproizvod čamaca i 4 vrećiće hrane za primamu....ono unutra ne bih ni komentirao....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ali ima jedna zanimljivost ..vumir svake godine izlaze lovacku opremu a ribolov ne??vjerovatno mala zarada...  :no:

maverick

Uzme mali prostor jer mu je jeftinije...a onda za pribor nema mjesta...a razlika u marzi je povelika u svakom slucaju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Glavni krivac je tvrtka Osječki sajam u vlasništvu grada. Najam malih štandova se kreće oko 10 000 Kn, dok je za udruge 50 % jeftinije, a zato ima i puno lovaca jer oni imaju novce. Da je cijena štanda bar 2000 Kuna bilo bi sigurno desetak trgovaca ribolovnim priborom. Treba napomenuti da je tu i famozna fiskalizaciju, koje usput nema ni na velikim europskim sajmovima.

dravski pecaros

daj lazes 10 000 kuna..pa brate realno je 500 kuna po danu....trebalo bi biti u interesu da se sto vise promovira...

Greys

Sjećam se dok sam radio u prijašnjoj firmi, kotizacija za sajam je bila cca 300kn+ PDV za metar kvadratni štanda po danu, pa ti sad računaj. Naravno da nema računice za izlagače, a očito je njima svejedno oće li to biti lov, ribolov, ili neke štand sa pekmezom i kuhačama

maverick

Da je bilo za đabe istrcali bi ja i greysika s motorima i glavinjarama...napravili festu...ovako neka im bude žao... :stripii:

Jožef1

Na sajmu u Osjeku cijene su ubitačne  :uf: ali zato "Bistro" daje 20% popusta prilikom kupnje za gotovinu  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Ima li zainteresiranih za obilazak

Stepa

Jedna ekipa iz Cerne sigurno ide,oslabljena za jednog clana al idemo dalje :red_indian: :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Kod nas je idejni vođa...Darko...očekuje se njegov angažman  :uf:

ljuska

da li ko ide sutra na otvaranje

maverick

Jok...mi smo odustali...riba radi pa nam se ne ide  :stripii:

šajzika

ja u cetvrtak stizem  :ok:
Audentes fortuna iuvat

ljuska

mislim da ću i ja u četvrtak