IN MEMORIAM

Autor Stepa, Siječanj 18, 2015, 12:59:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

BeGo

Pocivao u miru....jos ne vjerujem da ga nema..

marin.sk

..saučešće obitelji i prijateljima...  :hi:
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

Stepa

Šta je život,sinoc smo se rastali u 23.45 uz pivo,smjeh,zajebanciju i razrađenu strategiju za današnje pecanje na koje smo trebali ić da bi za 45 min doznao strašnu vijest jednostavno još sam u šoku
Hvala ekipa svima pamtite te ga kao jebeno dobrog prijatelja i ribica

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

šta da ti kažem nemogu vjerovat
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Stepa

Joza nitko od nas nevjeruje pogotovo njegova žena, jer mislimo da je zajebancija kao sto je sinoc bila
Ni rijeci ni jao samo je prestao disat

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Nitko ne može vjerovati a sta ti je život...danas jesi sutra nisi...ako mozemo kako pomoci onima koji su ostali iza njega samo javi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Mornar Popaj

Citat: Stepa  u Siječanj 18, 2015, 22:44:00
Šta je život,sinoc smo se rastali u 23.45 uz pivo,smjeh,zajebanciju i razrađenu strategiju za današnje pecanje na koje smo trebali ić

Spakirao sam slaninu, kobasicu i najbolju rakiju, da ostavim pozitivan prvi dojam, čitam poruke u 03:45 i mislim da sanjam.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Stepa

Boljeg susjeda nisam mogao poželjeti,žene su nam nerazdvojne i stojećki su trpile naše budalastine jer smo se ponekad ponasali gore od tinejđera
Ostaje mi lijepo sjecanje i ogromna tuga jer sad u šoru nemam sa kim pivo ili kavu popit a kamoli o necem pricati sto nam je bilo zajednicko jednostavno srašno :BangHead:

jura

umpahpah

iskrena sucut obitelji i prijateljima!!!

Harley

Living your dreams, do not dream the life

kockar

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Slaven