kad vas hoće u životu

Autor dravski pecaros, Siječanj 21, 2015, 15:58:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

:stripii:
Da da, nesto izgubi a nesto dobije
Audentes fortuna iuvat

TonyC

Nenagovarajte ga na gluposti , bacit ce i drugi stap samo da budu blizanci   .  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Zagor

A čuj to mu paše, za 10g jedan ce hraniti s raketom, a drugi držati meredovi i točiti u času.  Dravski ce lagano sjediti u fotelji i uživati u drilu  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

DIDAPATAK

..da..i ćerkicu klackati na koljenu  :takoje:  ..Bože zdravlja .. :icon_thumright:
.. :baba:

Ive

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

dravski pecaros

Citat: dravski pecaros  u Siječanj 21, 2015, 15:58:35
dobio odkaz prije dvije godine u firmi otisla u stečaj i nikom nista..vec i zaboravio na otpremninu danas sijelo 5000 kuna al ce biti opet kupovanja  :uf:  :rofl2:  :baba:
dana se desio nastavak ove ljepe p'riče..nakon više od 4 godine  od odkaza sijedne mi još 2000 kuna otpremnine..pa di češ bolje taman mi fali pribora  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ma jok pelene,moji su sedmi dan išli sami na wc :stripii:

maverick

Ma kakave pelene..za to ce uvijek biti...pribor sine...pribor  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pelene kupuju kumovi :stripii: a tata pribor koji će čuvati dok bebać ne odraste :rofl2:

nekinho

Čekaj Božić i popust od 20%....nemoj odmah sutra u Valpovo!!!  :ok:

pajdo77

Bio danas do ručka sa Dukuleleom na cugi u Balotama. Dobio fider-štap na poklon na kome i ovim putem zahvaljujem ali poanta priče je da se Dukulele skoro oženio :stripii:,prvo je kao pravi gentlmen naređivao sat a ona komentirala kako su mu gola "krsta",onda više nije znala koliko tko treba platiti i tko je šta platio,svu ju je smuvo svojom pojavom..ma ludara. Mogli smo popit još jednu al onda bi mi Dukulele već u ovo doba bio oženjen :rofl2:. Pa kad nisam krepo od smijeha valjda nikad neću :stripii: :rofl2:

šajzika

A sta si dobrog dobio?

Poslano sa mog X6 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat