kad vas hoće u životu

Autor dravski pecaros, Siječanj 21, 2015, 15:58:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

dobio odkaz prije dvije godine u firmi otisla u stečaj i nikom nista..vec i zaboravio na otpremninu danas sijelo 5000 kuna al ce biti opet kupovanja  :uf:  :rofl2:  :baba:

vatrogasac

maverick

:notworthy: Odavno nisam cuo neku tako lijepu vijest
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: vatrogasac  u Siječanj 21, 2015, 17:08:15
Uff dravski hoce Stela lec ;-)
nece stela ali tri trodijelna interland saranska i dva pen slamera 460 ili 560 uskoro stizu sam da nađem di mi najjeftinije... :hi:

ps

Citat: dravski pecaros  u Siječanj 21, 2015, 15:58:35
dobio odkaz prije dvije godine u firmi otisla u stečaj i nikom nista..vec i zaboravio na otpremninu danas sijelo 5000 kuna al ce biti opet kupovanja  :uf:  :rofl2:  :baba:
Ja mislio past će kolica, krevetić... :stripii: 

dravski pecaros

Citat: ps  u Siječanj 21, 2015, 19:02:18
Citat: dravski pecaros  u Siječanj 21, 2015, 15:58:35
Ja mislio past će kolica, krevetić... :stripii:
:uf: tek radimo na tome..za to ce biti para kad zatreba

vatrogasac

Kolica i i ostalo idu iz zajednickog budzeta ;-)

maverick

Sam nek on odradi svoje i neka bog da da sve bude u redu a neki klinac cemo valjda i mi s foruma kupiti  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

maverick

Sam nek on udara a za ostalo cemo lako  :ok:

dravski pecaros

vatrogasac

Bas, sta bi mu bilo bolje nego nama, evo dravski oprosti tvoja je tema, ali posto imam sina vec danas sam sazno da cu dobit kcer :-D

maverick

Pa jeli vi pecate ili sam hebete  :notworthy:

vatrogasac

Kad si ti matori pa samo mozes pecat :-p

maverick