kad vas hoće u životu

Autor dravski pecaros, Siječanj 21, 2015, 15:58:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Bravo za posao i bravo za ostanak..nekad je lakse nekad je teze...ali tu sam...voda je tu...tesko to mozes zaraditi bilo gdje..Inace sad kad budes radio kod Ravlica navratices  i koji put u Pinokio...a mi smo tamo onaj sitni inventar  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Kod nas kažu, tko ostane zadnji nek ugasi svjetlo

Nažalost, ljudi odlaze masovno, ne samo mladi.. Shvatam ih, bio sam  u takvoj situaciji da se jednostavno moralo.. ili/ili..

Lako za voblere, koliko meni treba, naći će se.. malo Kina, malo Poljska, malo domaćih i već je previše, plus nešto kašika i silikona

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

tutnja

Citat: maverick  u Listopad 08, 2020, 20:26:34
navratices  i koji put u Pinokio...a mi smo tamo onaj sitni inventar  :stripii:

Prije ćemo se sresti negdje na vodi nego u bircu To ti je kod mene 1-2 puta godišnje.. i to možda..

maverick

Pinokio je izvana kao neka birtija...ali kad udjes unutra nadjes samo pecarose kako sjede i lazu se medjusobno  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Ajd, možda i navratim na kavu jednog dana..

alex7777

moj komso ti je tamo vec domaci inace zovu ga TARZAN i pecaros je cova ima 41g i ima 25g radnog staza bas kod Ravlica

tutnja

Divim se takvim ljudima, mene i ne drži baš mjesto, uvijek je bio neki novi izazov ili splet okolnosti.. prosjek 2-3 godine, najduže 5 kao profi vojnik i 7 u svom obrtu, ali sam si morao dati otkaz nažalost, radio u onim najgorim vremenima neplaćanja 2007-2014.. Nema veze, idemo dalje, sve je to život.

No

Putovanje je često zanimljivije od cilja.
Cilj svakog života je obični hladni grob.
Dok putujemo, imamo bar iluziju da nismo nečiji rob
Mi koji smo vezani, za fantaziju koju nazivamo ribolovom, u podnesku, u interpretativnoj percepciji, podrazumijevamo da smo kontabilni sa slobodom.
Ako stvarno nije tako, molim da nikad ne doznamo

:occasion14:

No

Rijekom pluta mrtav šaran  :uf:
Tko je ovdje živ garagan      :sha:

jbg-a   :ok:

tutnja

Cilj je poznat, put i vrijeme nepoznati.. Danas, sutra, mjesec, godina.. Ne znamo, i bolje da ne znamo, ima metko pametniji tko zna i jedini koji treba da zna..

Prolazimo kroz život kao kroz supermarket, biramo i uzimamo stvari s polica, a često zaboravimo da je na kraju blagajna, i da to sve treba i platiti

maverick

Citat: alex7777  u Listopad 08, 2020, 21:03:11
moj komso ti je tamo vec domaci inace zovu ga TARZAN i pecaros je cova ima 41g i ima 25g radnog staza bas kod Ravlica

Tarzan je  :notworthy: znam ga vec dva desetljeca

ČADA

Tarzana ko nezna nezna ni ravlića  :whip2:

Kugla

Tutnja pokupim te ja jedan dan pa zajedno u Pinokio, nisam bio ima godina dana možda i više, samo neka trka, tako da treba malo stati na loptu, a ni susjeda nisam vidio ajme

maverick

Susjed je isti...Pinokio je okrečen od zadnji put kad si bio  :toothy12:

Kugla

Vidimo se jadan dan, samo da malo ovaj zgusnuti raspored riješim  :occasion14: