gamakatsu cheetah

Autor predrag23, Veljača 02, 2015, 13:24:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

predrag23

Vrana

Cold and Ugly

predrag23

upario sam ga sa daiwa luvias,3012,nedavno se ponovio pa se još privikavam na njega.kakva su vaša mišljenja o ovom kompletu,inače imam luxxe saltage 12-80g,2.90m

Lomnica_city

Ja sam imao Saltage Luxxe model 9,6ft 42gr koji navodno ima identican blank kao River 9,6ft 40gr i meni je bio nekako "nit smrdi nit mirise", za dzig nedovoljno krut u vrhu, za vobler prekrut odmah iza vrha, recimo za dropshot bi bio odlican...

rj

Citat: predrag23  u Veljača 02, 2015, 14:27:26
upario sam ga sa daiwa luvias,3012,nedavno se ponovio pa se još privikavam na njega.kakva su vaša mišljenja o ovom kompletu,inače imam luxxe saltage 12-80g,2.90m

dobio si već odgovor na drugom forumu  :icon_scratch: ćemu ponovo isto pitanje  :sha:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

tole

kum se nedavno ponovio istim....mene nije zainteresirao....ničim :mt1032:

...za te pare ima bolje da se kupi :takoje:

rj

a tako ..onda se qurči malo ...oprošteno mu ...nije to loš štap ...jest da mu je cjena full

raso

Ja sam imao takav štap i taj štap nije namjenjen ribolovu koji ja upražnjavam. Da se razumijemo, štap je odličan ali to je štap za ribolov bassa i to isključivo silikoncima bez otežanja.

rj

rašo ...se gubimo malo il si na alkoholu  :pije:  :rofl2:

kawasaki

previsa ga deda raso baca na ote sise pa mu tlak pao  :rofl2: :rofl2:
Brzi od Bolena.

raso

Joza ne kakati, cheetah 8,6 10-40 na glavi od 15 grama se savija u prvoj trećini. Ja kupio dva jedan 10-40, jedan 10-70 na akciji u Minčenu. 10-40 sam prodao u Rovinj, a 10-70 u Srbiju, mislim da je sada kod Vanje Grbića.
Ako te baš zanima, oba sam prodao po 250 ojra i bio dobar na oba 180 ojra, pa ti računaj po kojoj cijeni sam ih nabavio. :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Ima ih i sada na akciji :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

rj

raso

Ako trebaš, daj kaparu 175 ojra :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

rj

290 cm 12-80 gr o tom štapu se radi ..."bjela čita" dobar bass štap  :rofl2:  :thefinger:

maverick

Od ponedjeljka nam dolazi i psihijatar na forum...biće posla i za prekovremeni  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"